Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Porážení hovězího dobytka, ovcí, koz a koní, biojatky: - domácí porážky - bourání masa

Řeznictví prodej a výroba - maso - masné výrobky - uzeniny

Výroba, prodej: -výsekové maso -masné výrobky a speciality -hovězí kůže -vepřové krupony. Porážky: -hovězí, vepřové, skopové maso.

Maloobchod, prodej: -potraviny všeho druhu -sortiment drogerie. Pobočka: Mostecká 290 Hradec Králové 50003 tel: 495512405

Odchov a prodej: -ryby tržní a násadové -kachňata. Výkrm: -jatečné kachny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -rybí výrobky i mražené -mražené potraviny. Služby: -kovovýroba -opravy nákladních vozidel LIAZ, AVIA. Výroby, prodej: -potřeby pro rybáře. Sportovní rybolov rekreační.

Velkoobchod - rybí výrobky - ryby - mořské plody - kaviár - olivové oleje.

Velkoobchod - masné výrobky Dovoz - masné výrobky

Prodej: -řeznictví -uzeniny -klobásky -tlačenka -uzené maso -bokovina.

Prodej sušených rybích specialit. Nabízíme sušený tuňák mojamu, sušený kaviár bottargu, sušené rybí maso z tresky a chobotnice. Sortimentu můžete také nalézt sušené hovězí maso.

Výroba: -maso, uzeniny. Nákup, prodej, velkoobchod: -masné výrobky.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso -masné výrobky.

Řeznictví, uzenářství. Prodej: - maso - uzeniny.

Řeznictví, uzenářství. Prodej: - maso - uzeniny.

Výroba a prodej masa a uzenin. Prodejna: Krkonošská 379 468 41 Tanvald-Šumburk nad Desnou

Firma se zabývá exportem a importem drůbežího masa a jeho velkoprodejem na českém trhu..

Řeznictví prodej - maso - uzeniny

Zpracování kuřecí maso, velkoobchod

Mrazírny. Velkoobchod, velkosklad: -chlazené výrobky -rybí lahůdky -zeleninové lahůdky -tradiční lahůdky Mražené výrobky: -rybí filé zmrazené, ryby -panýrované výrobky -mořské speciality -zmrazené zeleninové polotovary -rybí porce s omáčkou k zapečení -zelenina.

Výroba polotovarů a lahůdek: - knedlíky, ražniči, sekaná, čevabčiči, španělské ptáčky, chlebíčky, saláty, vitamínový salát. Výrobky teplé kuchyně: - knedlíky, guláš, polévky, pečená masa - kusová výroba - chlebíčky, obložená vejce, syrové rolády, obložené chleby a rohlíky, ovar - masná výroba - paštiky, klobásy, silné a slabé párky, uzená ...

Rozmnožování drůbeže nosného typu. Chov, šlechtění, prodej: -kuřata, drůbež. Produkce, výroba, prodej: -drůbeží maso.