Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Velkoobchodní prodej a distribuce: -mražené výrobky -ovoce, zelenina -drůbež -vepřové a hovězí maso.

Řeznictví - uzenářství

Výroba a distribuce : - masné, uzenářské výrobky (uzeniny, salámy, šunka pro děti, cikánský kotlet, Poličan, trvanlivé salámy) - mražené výrobky - zeleninové saláty, zeleninové misky - rybí výrobky - lahůdky - bagety

Dodávka, distribuce, balení: - mražená drůbež.

Distribuce, prodej, velkoobchod, maloobchod: - drůbeží maso - krůtí maso - slepičí maso - vepřového masa. - uzeniny - droby.

Farmářská prodejna: - nabídka poctivých potravin především od regionálních farmářů - maso, uzeniny, pečivo, pivo, víno, mošty, sirupy, pálenka, marmelády.

Prodej: - francouzské sýry a delikatesy - víno - čokoláda - sušený pršut - šunka - paštiky francie - jelení pršut - vepřová panenka sušená na větru - francouzská klobáska.

Velkovýkrmna: -prasata. Prodej: -vepřové maso -prasata i půlky -výrobky z vepřového masa.

Večerka. Maloobchod, prodej: - pečivo - uzeniny - mléčné výrobky - dorty, zákusky - sušené ovoce a ořechy - stáčená sudová vína - archivní vína - nealkoholické nápoje - alkoholické nápoje. Vlastní výroba: - šunkové chlebíčky.

Zemědělská společnost. Rostlinná výroba. Živočišná výroba. Vlastní jatka. Masná výroba.

TEKO Maloobchod: - potraviny - kostelecká uzenina.

Výroba, prodej: - výrobky studené kuchyně, lahůdky - polotovary - zabijačkový sortiment - uzeniny - maso vepřové, hovězí. Výroba s dlouholetou tradicí. Rozvoz zboží vlastní dopravou do oblastí: - Hořice, Jičín, Bělohrad, Semily, Jilemnice, Vrchlabí. Možnost zajištění pohoštění na svatby a školení.

Velkoobchod-obalový materiál: -mikrotenové sáčky -pytle a sáčky PE -řeznické přířezy -potravinářské a fixační fólie -papír, sáčky. Zakázková výroba. Výroba a prodej masových dortů. Grilovaná kuřata.

Rostlinná a živočišná výroba, pekarenská a masná výroba, maloobchod. Pekárny, pekařské výrobky. Zemědělství, zemědělská výroba. Zpracování masa a masných výrobků.

Řeznictví a uzenářství: Prodejna uzenin a masa. Výroba domácích uzenin: -měkké salámy -vařené masné výrobky -tlačenky -jitrnice -jelítka -prejty -uzená masa -sekané výrobky.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny

Řeznictví - uzenářství, prodej, rozvoz: vepřové, hovězí, kuřecí maso, zvěřina a speciality bourárna masa výroba uzených mas a specialit výroby uzenin (párky, salámy, klobásy, šunky) vařená výroba (jitrnice, jelita, tlačenky, prejty) Denní rozvoz k zákazníkům Objednávky u obchodního zástupce na tel.: 601 33 5678

Distribuce: - drůbeží uzenina - mražená drůbež