Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Výroba, zpracování, konzervování: - maso.

Prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Prodej : - autobaterie - akumulátory - traktorová skla Servis oprava : - opravy traktorů - opravy zemědělských strojů Výroba a prodej : - maso, masné výrobky. Prodej: - skot Holstein - zemědělská technika. - obilí. - olejniny

Řeznicví, uzenářství. Prodej: - maso, uzeniny.

Jatka. Výroba, zpracování: - maso, masné výrobky - uzeniny.

Velkoobchod: - mražené zboží. Export: - sladkovodní ryby. Import: - mořské ryby - plody moře.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží -průmyslové zboží. Sídlo: Jednota, spotřební družstvo Volyně.

Prodej: - maso - masné výrobky.

Výroba, prodej, maloobchod: -maso a uzeniny -lahůdky -uzeniny -rybí výrobky - uzené, v marinádě, v oleji, saláty. MALOOBCHODNÍ PRODEJNY: -Holešov, Dr.E.Beneše 33; tel.:573397093 -Holešov, Dr.E.Beneše 1 -Holešov, Palackého 503; tel.:573396153 -Holešov, Masarykova 66 -Hulín, Náměstí Míru 253 -Zlín, Soudní 754; ...

Kaufland je jedním z nejúspěšnějších velkoplošných řetězců. Tento úspěch je založen na vypilovaném systému logistiky celkové palety zboží. Především vysoká obrátkovost masa, uzenin, ryb a drůbeže, sýrů, ovoce a zeleniny automaticky zaručuje stabilní vysokou úroveň čerstvosti zboží.

Výroba, prodej, zpracování: - živé a mražené ryby.

Výroba, řeznictví: -maso -uzeniny -masné výrobky.

Řeznictví. Výroba a prodej: -klobásy -teplá sekaná -libové a debrecínské párky -šunkový salám -kabanos. Maloobchod, prodej: -vepřové a hovězí maso -drůbež -konzervy -nápoje.

Dovozce předních evropských výrobců do České repupliky: - čerstvé sýry - paštiky - rybí speciality - holandské sýry .

Výroba, prodej: - porcovaná, chlazená a mražená drůbež.

Kurum s.r.o. španělské potraviny - delikatesy - vína nově otevřený kamenný obchod v centru města na Vinohradech rádi Vás přivítáme První specializovaný obchod se španělskými pozravinami v Praze.

Masné delikatesy. Výroba, prodej, rozvoz: -masné a uzenářské speciality -masné výrobky. Pondělí 07:30 - 17:00 Úterý 07:30 - 17:00 Středa 07:30 - 17:00 Čtvrtek 07:30 - 17:00 Pátek 07:30 - 17:00 Sobota zavřeno Neděle zavřeno

Porážky jatečních zvířat včetně dopravy živého dobytka. Prodej: -vepřové půlky -hovězí čtvrtě.

Prodej a zpracování masa a masných výrobků. -řeznictví -masna.

Maloobchod: -potraviny -čerstvé maso, uzeniny -drogerie -chemické a čistící prostředky -smíšené zboží -domácí potřeby -hračky -galanterie.