Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Řeznictví. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny -masné výrobky.

Přední distributor prvotřídních potravinářských výrobků do luxusních restaurací

Maloobchod, prodej: - potraviny - nápoje.

Výroba a prodej uzenin: -pro soukromníky -pro organizace.

Porážka skotu a prasat. Prodej bouraného masa.

Masna. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny. Řeznictví, uzenářství.

Potraviny Dvorský. Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny - masné a uzenářské výrobky - pečivo - trvanlivé potraviny - mražené zboží - cukrovinky - ovoce, zelenina - nápoje - tabákové výrobky - smíšené zboží - drogerie.

Velkoobchod, zprostředkování, prodej: -skot: -jatečný a plemenný -maso: -chlazené, mražené: -vepřové, hovězí, drůbeží. Bourárna: -tel.:572551555 Mrazírny: -tel.:572551556. Prodejny: -maso a uzeniny: -Uherské Hradiště, Štěpnická 1156 -tel.:527561309 -Uherské Hradiště, hotel Morava -Šafaříkova 952, ...

Výroba: - krůtí maso - masné výrobky z krůtího masa.

Jatky, řeznictví a uzenářství: -porážka jatečních zvířat -prodej hovězích 1/4 a vepřových půlek -nákup nutných porážek s vlastním odvozem -prodej krmiv pro masožravá zvířata Prodejna: (Choceňská ul.90, Vysoké Mýto, 606616507) -prodej výsekového masa -uzenářské výrobky a masové výrobky-vše denně čerstvé. Další provozovny: - ul.Hradecká ...

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží -potraviny.

Jatka Výroba: -maso a uzeniny.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny.

Maloobchod, prodej, výroba, zpracování: - maso, uzeniny, masné výrobky. Řeznictví, uzenářství. Sídlo firmy: - Nová čtvrť 238/2, Ostrava - Lhotka.

Maso uzeniny Jan. Potravinářská a uzenářská výroba, prodej: - maso, uzeniny.

Řeznictví, uzenářství. Prodej: - maso - uzeniny.

Řeznictví, uzenářství. Výroba, prodej: - maso, uzeniny. Sídlo firmy: - Zašová 571.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.