JATKA Borotice, s.r.o.

Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Maloobchod: - potraviny - domácí potřeby. Francouzská 172/30 120 00 Praha 2

Dodávka, e-shop: - čerstvé chlazené maso - jehněčí maso - vepřové, hovězí, telecí maso - jitrnice, jelita, tlačenka - drůbeží maso.

Velkoobchod chlazených lahůdkových výrobků - ryby marinované, uzené - rybí saláty, pomazánky - lahůdkové saláty a pomazánky - uzeniny. Provozovna: Statenická 1 252 64 Velké Přílepy

Řeznictví, prodej: - maso - uzeniny Provozovna Žacléřská 1040/1: tel.: 606 064 100 Jídelna: Katusická 667 tel.: 602 546 951 Restaurace Delta: Toužimská 423/49 tel.: 286 852 359

Internetový obchod, e-shop: - potraviny - ovoce, zelenina - maso, uzeniny - mléčné výrobky - nápoje - drogerie - biopotraviny.

Dodávka, prodej - premiové hověží maso Wagyu tipo KOBE - výrobky z hovězího masa.

Logistika - přeprava, rozvoz čerstvých ryb, mořských plodů a chlazených potravin.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - masa, masa, uzeniny.

E-shop: - italské potraviny - těstoviny, rýže - omáčky, pesta - oleje - uzeniny - sýry - víno - sladkosti - koření

Dovoz mořských ryb z Francie - ústřice - kraby, mušle, langusty.

Řeznictví, výroba, prodej: - maso - uzeniny

Distribuce: - potraviny - mražené i chlazené zboží - ryby, drůbež, maso - mléčné výrobky - mražené ovoce, zelenina

E-shop: - mražené potraviny - maso, ryby - hotová jídla - zmrzlina - zelenina

Prodej: - čerstvé maso - orientální speciality

Prodejny Náš GRUNT jsou zaměřeny na prodej tradičních českých potravin, především od malých a středních tuzemských výrobců a farmářů.

Velkoobcho a maloobchod . - kvalitní čerstvé a chlazené drůbeží masoprodej a vlastní Rozvoz a výroba: - maso kuřecí, krůtí, drůbeží - zásobování jídelen, restaurací, hotelů, řeznictví

Internetový, velkoobchodní i maloobchodní prodej přírodní bulharské kosmetiky s růžovým olejem a jogurtovou probiotikou. Dále nabízíme bulharské sýry a uzeniny, parfémové bonbony, růžové a borovicové medy a marmelády, orientálské dezerty, růžové nápoje a alkohol.

Vyrábíme chladící, mrazírenské, izotermické a skříňové nástavby. Import masa a masových výrobků.