Z bohatého sortimentu mléčných výrobků, jako jsou čerstvá i trvanlivá mléka, ovocné a bílé jogurty, másla, tvrdé či měkké sýry, nízko i plnotučné smetany, jemné i klasické tvarohy, šlehačky si vybere naprosto každý. Kvalitní výrobky od prodejců i výrobců.

Činnost: - minimlékárna - výroba mléčných výrobků

Provoz vinotéky Dobrá stodola. Prodej vín, medoviny, destilátů, koření, sýrů, sirupů a dárkových balíčků.

Prodej sýrů, uzenin, vín, výrobků Ferrero a těstovin. Nabídka pomazánek, mléčných výrobků, trvanlivého pečiva a předkrmů.

Prodej - ovoce a zelenina - mléčné výrobky

Rodinná mlékárna. Výroba mléčných pokrmů.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Naše firma působí na trhu již od roku 1992 v oblasti prodeje a distribuce masných výrobků, uzenin, masa, drůbeže a zvěřiny. Náš sortiment: - Uzeniny - Maso vepřové a hovězí (chlazené i mražené) - Zvěřina - Drůbež - Maďarské speciality - Sýry

Velkoobchod: - ovoce - zelenina - čerstvé houby - bylinky - sýry - uzeniny - maso

Poskytování gastronomických služeb a cateringu. maloobchod, potraviny, drogerie, kolonial, potřeby krmení a potrava pro zvířata.

Farmářská prodejna, eshop: - masné výrobky, uzeniny, drůbež - pečivo - nápoje alkoholické a nealkoholické, sirupy, bio mošty - čaje - koření a bylinky - mléčné výrobky - sýry, tvarohy, jogurty - bio zelenina a ovoce - džemy, medy, povidla, hořčice - pohankové křupky - Vizovické frgály - těstoviny - mouka, pohanka, kroupy.

Prodej: - živá zvířata, poražená zvířata, mléčné výrobky, vajíčka, domácí povidla .

Prodej smíšeného zboží: - potraviny, - drogistické zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.