Z bohatého sortimentu mléčných výrobků, jako jsou čerstvá i trvanlivá mléka, ovocné a bílé jogurty, másla, tvrdé či měkké sýry, nízko i plnotučné smetany, jemné i klasické tvarohy, šlehačky si vybere naprosto každý. Kvalitní výrobky od prodejců i výrobců.

přerušení: od: 1.1.2014 Prodej - smíšené zboží.

Dodávky, prodej: - mléčné výrobky - jogurty.

Výroba - svíčky. Prodej - smíšené zboží.

Prodej - drogistické zboží - potraviny - smíšené zboží

Prodej - potraviny - smíšené zboží

Velkoobchod a maloobchod s potravinami.

Potraviny a večerka. Prodej potravin a smíšeného zboží. Baby kavárna U YETTIKA: - nekuřácká kavárna primárně určená dětem - s obrovskou průlezkou, dráhou pro odrážedla, trampolínou, kuchyňkou, koutkem pro batolata, kinectem - přebalovací pulty, mikrovlnkou, skříňkami, místy pro kočárky apod. - káva, čerstvé zákusky - pořádání dětských a ...

Kozí farma Nový Dvůr - výroba a prodej kozích sýrů, prodej kůzlečího masa, mléka, syrovátky a vyčiněných kůží. Placené prohlídky farmy pro kolektivy spojené přednáškou a ochutnávkou kozích sýrů, mléka a syrovátky.

Sušárna mléka. Výroba, zpracování, prodej: -mléko sušené na válcích vysoké kvality pro výrobu čokolády. -syrovátka.

Prodej - kompletní sortiment kroměřížské mlékárny Kromilk a.s. (čerstvé sýry, polotvrdé sýry, tavené sýry, vážený tvaroh a tvarohové speciality) - přímo od výrobce, nejnižší ceny - tvarůžky a tvarůžkové speciality firmy A.W. spol. s r.o. Loštice - sýry z kravského i ovčího mléka české a slovenské výroby - další mléčné produkty vynikající ...

Internetový obchod, e-shop, prodej: - lahodné víno ze Španělska červené, růžové, bílé, šumivé - delikatesy - olivové oleje, na farmě vyráběné ovčí sýry Manchego, typické španělské uzeniny, Jamón, grilované papriky, chřest a další speciality.

Maloobchod: - smíšené zboží.

Prodej - potraviny Prodej - průmyslové zboží Prodej - textil

Zásobování velkospotřebitelských balení: -firmy -restaurace