Jaroměřická mlékárna a.s.

Z bohatého sortimentu mléčných výrobků, jako jsou čerstvá i trvanlivá mléka, ovocné a bílé jogurty, másla, tvrdé či měkké sýry, nízko i plnotučné smetany, jemné i klasické tvarohy, šlehačky si vybere naprosto každý. Kvalitní výrobky od prodejců i výrobců.

Výroba, prodej: - mléčné výrobky.

Dodávky, prodej: - mléčné výrobky - jogurty.

Velkoobchod - potraviny - spolupráce s obchodními řetězci GLOBUS, AHOLD, MAKRO

ALIMPEX FOOD a.s. je společností, která se zabývá zejména velkoobchodem a distribucí čerstvých, převážně mléčných potravin, vyžadujících chlazenou přepravu. Od roku 2000 zahrnula firmy do svých aktivit logistické a distribuční služby. Tyto aktivity prošly rychlým vývojem, jak z hlediska sortimentu, tak i obratu a katalogová nabídka obsahuje ...

Groupe Danone je největším výrobcem čerstvých mléčných výrobků na světě a druhým největším producentem minerální vody. Výroba, dovoz-import: - jogurty - mléčné nápoje - tvaroh - sýry.

Zabýváme se vývozem a dodávkami potravinářských výrobků s hlavním zaměřením na mléko a mléčné výrobky. Působení firmy je podpořeno zkušenostmi s výrobou a obchodem v mlékárenském průmyslu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - delikatesy - sýry - uzeniny - čokoláda - oleje - těstoviny - koření Dárkové balíčky Catering

Internetový obchod s nejkvalitnějšími potraviny (ovoce, zelenina, ryby, maso vepřové, hovězí i drůbeží, sýry, nápoje, koření, cukry, kakao, čokolády, sushi, med, čaj a káva. Naše produkty nejen milovníci špičkové gastronomie..

Dovážíme kyperská a gruzínská vína, kyperský sýr Halloumi na grilování, gruzínské brandy a likérové víno Commandaria.

Přímý dovozce-importér a distributor pro velkoobchody s potravinami. Sušené smetany do kávy Completa, Bella. Completa - balení: -sklo 400g, 200g -sáček 200g, 80g -jednoporcové balení: tyčinky 20x2, 5g, porce 3g. Completa-50% tuku - balení: -sáček 200g. Completa cappuccino - balení: -sáček 100g. Bella - balení: ...

Společnost Bokada se zabývá dovozem, vývozem a velkoobchodním prodejem mlékárenských výrobků..

Kurum s.r.o. španělské potraviny - delikatesy - vína nově otevřený kamenný obchod v centru města na Vinohradech rádi Vás přivítáme První specializovaný obchod se španělskými pozravinami v Praze.

Dovolte, abychom Vám představili Samson Kosher Food Corporation Ltd., největšího středoevropského výrobce, exportéra a importéra kosher potravin a jeho projekt KING SOLOMON´S KOSHER FOOD ONLINE E-SHOP.