Z bohatého sortimentu mléčných výrobků, jako jsou čerstvá i trvanlivá mléka, ovocné a bílé jogurty, másla, tvrdé či měkké sýry, nízko i plnotučné smetany, jemné i klasické tvarohy, šlehačky si vybere naprosto každý. Kvalitní výrobky od prodejců i výrobců.

Sýrárna Cheesy nabízí: - 100 druhů sýrů: - Francie, Itálie, Nizozemí.. - kravské, ovčí a kozí - kvalitní vína: - Francie, Itálie i Čechy - doplňkové předměty k sýrům a vín (nože, struhadla, otvíráky aj.) od firmy Boska Holland, - trapistická piva z Belgie.

Distribuce - maso - masné a uzenářské výrobky - mražené výrobky - sýry

Prodej potraviny, smíšené zboží.

Prodej: - holandské a francouzsíé sýry - domácí sušené salámy - domácí klobásy. Výroba na objednávku: - sýrové a salámové mísy - dárkové koše z klobás nebo sýrů.

Prodej - drogistické zboží - potraviny - smíšené zboží

Zásobování velkospotřebitelských balení: -firmy -restaurace

Výroba, prodej: -Hermelín, Lučina, Tartare. Výroba: -máslo exportní, čerstvé -tvaroh měkký, tvrdý, tučný -konzumní mléko -smetana.

Naše firma se od roku 1994 zabývá dovozem italských potravinářských výrobků, nápojů a značkových vín ze všech italských regionů. Nabízíme okolo 1500 výrobků v podobě nejrůznějších druhů sýrů, salámů, šunek, špeku, čerstvých těstovin atd., výrobky, které jsou nutné pro výrobu pizzy jako je mouka, drcená rajčata, rajské protlaky, olivové oleje, ...

Výroba a prodej: - sušené mléčné výrobky - mléčné krmivo - sojová mouka - sojový šrot - obilí.

Prodej - potraviny - smíšené zboží

Mlékárna. Výroba: - mléčné výrobky tvarohy, jogurty, sýry.

Prodej: -mléčných a chlazených potravin.

Distribuce - modifikované sušené kravské mléko LACTAFITIN - mléčné proteiny

Velkoobchod: -potraviny a nápoje pro jídelny, restaurace, vývařovny -rozvoz zboží. Maloobchod: -vlastní prodejny -síť POTRAVINY CZ Gastro-zásobování. SORTIMENT Nápoje: -nealko -Kofola, KMV, Poděbradka, Karlovarská korunní, Maspex, Linea -alkohol -víno -Vinium, MVZ, Templářské sklepy Čejkovice -pivo-Staropramen, ...

Výroba, prodej: - tavené sýry - plísňové sýry

Prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.