Minerální vody, energetické nápoje, nealkoholická piva, kávy, čaje, instantní nápoje, sirupy, limonády, ovocné šťávy a džusy – to vše spadá do kategorie nealkoholických nápojů, které nesmí chybět v nabídce žádné restaurace, hospody, obchodu i supermarketu.

ZON, spol. s r.o. - Zonka nápoj proti žízni
Firma ZON vyrábí již více jak 140 let tradiční limonády a sirupy. Naše limonády vyrábíme z vysoce kvalitní heraltické vody a jsou oblíbené díky své skvělé chuti a kvalitě. Zonku můžete ochutnat s příchutí maliny, jablka, limetky, citronu, Cola nebo si dát jen čistou bez jakékoliv příchutě. Zonku si namícháte i sami s našimi sirupy.
ZON, spol. s r.o. - Zonka nápoj proti žízni
Výzkum, prodej, informační a osvětová činnost: -přírodní vody

Maloobchod, prodej: -nealkoholické nápoje

Velkoobchod, prodej: -potraviny -nápoje alkoholické a nealkoholické, pivo, víno, sekty, šampaňské, minerální vody -sirupy -konzervovaná zelenina -kompoty -kečupy, hořčice, tatarka -oleje -koření -cukrovinky -slané doplňky -káva, čaj -mléčné výrobky -mražené a chlazené potraviny -cigarety, doutníky -drogistické zboží.

Výroba, prodej: -energetický nápoj

Prodej, velkoobchod, maloobchod. - lihoviny - pivo - víno - nealko nápoje - kelímky, grilovací krémy a dřevěné uhlí a zapůjčení výčepního zařízení - tabákové výrobky - cukrovinky - obalový materiály - koloniální zboží.

Dovoz a distribuce sýrů. E-shop - exotické nectary a limonády - olivový olej - ryby - sýry - luštěniny. Studio CAROL - kosmetické ošetření pleti - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - masáže.

Prodejna - dárková síň Prodej, e-shop: - dárkové balíčky, dárkové koše pro firmy, společnosti i jednotlivé zákázníky. Rozvoz dárkových košů přímo k zákazníkovi.

Prodej: - balená pramenitá voda - barely s vodou do nápojových automatů. Provozování: - nápojové automaty, automaty na vodu, aquamaty.

Výroba bubble tea - fitness drinky - čaje - sirupy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -alkoholické a nealkoholické nápoje -tabákové výrobky -potraviny.

Velkoobchod: - ovoce a zelenina - mražené zboží - mléčné výrobky - alkoholické a nealkoholické nápoje - tabákové výrobky

Internetový, velkoobchodní i maloobchodní prodej přírodní bulharské kosmetiky s růžovým olejem a jogurtovou probiotikou. Dále nabízíme bulharské sýry a uzeniny, parfémové bonbony, růžové a borovicové medy a marmelády, orientálské dezerty, růžové nápoje a alkohol.

Prodej: - ovoce, zelenina - jabka, hrušky, meruňky - brambory - med, mošt

Služby: - palírna - moštárna - pěstitelské pálení

Vyrábíme několik typů vody - pramenité, minerální a okysličené z nejkvalitnějších zdrojů.

Export, import nápoje. Sortiment nabízených produktů minerálních vod: -Perrier -Vittel -Contrex Všechny tyto přírodní minerální vody představují vysokou kvalitu a zaručují plnou spokojenost konzumentů. Vlastní distribuční síť zajišťuje distribuci zboží do: -gastronomických a sportovních zařízení -velkoobchodů -maloobchodů ...

Společnost MASPEX Czech s.r.o. patří na českém trhu mezi nejvýznamnější společnosti zabývající se prodejem nealkoholických nápojů.

Velkoobchoní prodej, rozvoz: - stolní vody - přírodní pramenitá voda. Pronájem, prodej, servis, údržba, čištění: - aquamaty - výdejníky vody, automaty na vodu, stojany ke stáčení dodávané vody - sodobary.

Velkoobchod: -alko a nealko nápoje -tabákové výrobky -obalový materiál -cukrovinky.

Velkoobchod, maloobchod: - nápoje alkoholické, nealko - pivo - víno - limonády