Minerální vody, energetické nápoje, nealkoholická piva, kávy, čaje, instantní nápoje, sirupy, limonády, ovocné šťávy a džusy – to vše spadá do kategorie nealkoholických nápojů, které nesmí chybět v nabídce žádné restaurace, hospody, obchodu i supermarketu.

ZON, spol. s r.o. - Zonka nápoj proti žízni
Firma ZON vyrábí již více jak 140 let tradiční limonády a sirupy. Naše limonády vyrábíme z vysoce kvalitní heraltické vody a jsou oblíbené díky své skvělé chuti a kvalitě. Zonku můžete ochutnat s příchutí maliny, jablka, limetky, citronu, Cola nebo si dát jen čistou bez jakékoliv příchutě. Zonku si namícháte i sami s našimi sirupy.
ZON, spol. s r.o. - Zonka nápoj proti žízni
Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Velkoobchod, maloobchod: -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -cigarety -tabákové výrobky. Prodej, montáž, pokládka: -podlahové krytiny -koberce -PVC, korky -plovoucí podlahy -parkety -obkladové panely -okrasné lišty -garnyže -polystyrenové podhledy a lišty -bytové doplňky (bytový textil, záclony).

Výroba a distribuce: -přírodní koncentrované ovocné šťávy bez chemické konzervace -nabídka džusového servisu pro hotely a gastronomii.

Velkoobchod: -alkoholické nápoje FERNET STOCK, WHISKY STOCK, WHISKY, Balantines, John Walker, Grosier, Grants, Cromwels, Famous Grouse, Jacks Daniel, Jim Beam, Bourbon Medley, Bourbon Country, Chivas Regal, Rum tuzemský, Meruňka, Vodka konzumní nebo Finlandia, Boris Jelcin, Napoleon, Navarre,Duclos, Lordson Dry Gin, Beefeater Gin, Spumante sekt, ...

Velkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Velkoobchod,prodej: -alkoholické nápoje -likéry -vína -sekt -káva -zapalovače -nealkoholické nápoje -žvýkačky.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Činnost technických poradců v oblasti ochrany vod a životního prostředí -Reklamní činnost a marketing

Maloobchod, prodej: -potraviny -nápoje -pečivo -zelenina, ovoce -uzeniny.

Výroba, distribuce, prodej: -kečupy -majonéza a tatarská omáčka -sirupy -od 10 palet -chipsy.