Ovoce a zelenina je hlavní složkou zdravého stravování. Peckoviny, citrusy, lesní či exotické ovoce, ale také kořenová, cibulová, plodová a listová zelenina a luštěniny od lokálních pěstitelů či mezinárodních dodavatelů nesmí chybět v žádném jídelníčku.

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Mimoškolní výchova a vzdělávání, ...

Internetový obchod - vína červená, bílá, růžová Internetový obchod - vína červená, bílá, růžová - příslušenství do bazénů - bylinná léčiva Internetový obchod - příslušenství do bazénů Internetový obchod - bylinná léčiva

Potraviny. Výroba, prodej, rozvoz: - ovoce - ovocné protlaky, marmelády, džemy. Potravinářská výroba a zpracování rakytníku. Výroba ovocných náplní pro mlékárny, cukrárny, pekárny a gastronomii.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -ovoce -zelenina.

Prodej, eshop: - arašídy, kešu - mandle - pistácie - mix ořechů, ořechové směsi - ostatní ořechy - oříšky a ovoce v čokoládě - sušené ovoce - loupaný česnek - semínka - Matcha Tea - obilniny, luštěniny, rýže.

Prodej - drogistické zboží Prodej - potraviny

Prodej - sadbové brambory Prodej - semena Prodej - zahradní doplňky Prodej - zrniny - hnojiva - krmiva

Maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Bufet, stravování ve stánku. Maloobchodní prodej: - alkoholické nápoje, lihoviny - potraviny - zelenina a brambory.