Ovoce a zelenina je hlavní složkou zdravého stravování. Peckoviny, citrusy, lesní či exotické ovoce, ale také kořenová, cibulová, plodová a listová zelenina a luštěniny od lokálních pěstitelů či mezinárodních dodavatelů nesmí chybět v žádném jídelníčku.

Velkoobchod: -ovoce, zelenina. Zemědělství: - pěstování zeleniny.

Dovoz, import, velkoobchod, prodej pro ostatní velkoobchody, řetězce maloobchodů, hotely, restaurace, gastronomická zařízení, školní jídelny: -ovoce -exotické ovoce -zelenina -citrusy -suché plody.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Velkkoobchod - alkoholické nápoje pivo, víno - nealkoholické nápoje minerální vody, vody, svačinové pitíčka, čaje Velkoobchod čerstvé ovoce - jádrové ovoce jablka, hrušky - peckové ovoce broskve, nektarinky, meruňky, třešně, švestky, blumy - bobulové ovoce stolní hrozny révy vinné, jahody - citrusové ...

Velkoobchod, prodej: - ovoce, zelenina

Velkoobchod: - ovoce - zelenina.

Jsme největším zpracovatelem zeleniny v Evropě. Zpracováváme a dodáváme sterilovanou a zmrazenou zeleninu a taktéž i čerstvou zeleninu. Nabízíme sterilovanou a zmrazenou zeleninu v balení pro gastronomická zařízení a také pro maloobchod..

Zabýváme se sezónním výkupem jablek, výkupny máme v Severních čechách. Jejich přesné umístění najdete na našich itnernetových stránkách, postupně budeme výkupny přidávat, jak začne sezóna. Ceny výkupu se mění každý týden, můžete očekávat, že výkup bude od 1, 7 Kč do 2, 3.

Výroba: -mražené výrobky z brambor a ovoce -bramborové hranolky a krokety. Služby: -export -skladování.

Velkoobchod, prodej: -ovoce -zelenina -přírodní šťávy z ovoce -džusy, mošty.

Naše firma se zabývá rozvozem čerstvého ovoce a zeleniny pro restaurace, školní jídelny, školky, nemocnice, výrobny a veškerá ostatní stravovací zařízení. Mezi naše zákazníky patří i prodejny potravin, které také pravidelně zásobujeme naším zbožím. Zboží rozvážíme vlastními vozy po celý týden.

Velkoobchodní prodej a distribuce: -mražené výrobky -ovoce, zelenina -drůbež -vepřové a hovězí maso.

Ruční mytí - vozy Logistika Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní Velkosklad - ovoce - zelenina Strojírenská výroba

Velkoobchod a maloobchod ovoce-zelenina. Zásobování skladů, maloobchodních prodejen, školních jídelen, restaurací a hotelů.

Moštárna v provozu září - říjen - pondělí 17 - 18 hod - lze dohodnou i jiný termín, podle množství ovoce Cena:za 1 litr vylisované šťávy 3, - Kč pro členy a 4, - Kč pro ostatní Ovoce nemyjeme, musí dodat umyté zákazník. Odpad likviduje moštárna. Moštujeme do donesených nádob.

Prodej italské speciality, italské potraviny: -vína -grappy -salámy -sýry -káva -olivové oleje -balsamica -mostardy k sýrům -těstoviny -rýže -pesta -salsy -nakládané zeleniny -sušená rajčata na slunci -olivy -čerstvé těstoviny -sušenky

Farmářská prodejna: - nabídka poctivých potravin především od regionálních farmářů - maso, uzeniny, pečivo, pivo, víno, mošty, sirupy, pálenka, marmelády.

Velkoimport olivových produktů z Řecka - řecké speciality - olivy, olivový olej - farmářské trhy

Dodávky, prodej: - sušené ovoce a ořechy a semena - cukrovinky. Vše také v polevách - jogurtové, karobové, diabetické, karamelové i čokoládové.