Ovoce a zelenina je hlavní složkou zdravého stravování. Peckoviny, citrusy, lesní či exotické ovoce, ale také kořenová, cibulová, plodová a listová zelenina a luštěniny od lokálních pěstitelů či mezinárodních dodavatelů nesmí chybět v žádném jídelníčku.

Pěstování, zpracování, prodej: -polní a rychlená skleníková zelenina -kořenová a plodová. Opravy nákladních vozidel.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -smíšené zboží.

Maloochod, prodej: - potraviny - drogerie - ovoce, zelenina.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina -spotřební zboží.

Potravinářská výroba / vakuované balení: - loupané brambory - vařené brambory - loupaná cibule - loupaná mrkev - loupaný celer - loupaná petžel.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -tabákové výrobky.

Velkopěstírna hub Praha Nákup, prodej: - žampiony - hlíva ústřičná - šii-také - lesní houby - čerstvé houby - sušené houby - sterilované houby - pěstované houby - volně rostoucí houby - nakládané houby

Maloobchod, distribuce: -ovoce, zelenina -zahradnické potřeby -celoroční prodej tuzemských jablek.

Distribuce regionálních zemědělských plodin, produktů a potravin do gastro provozů. Maloobchodní prodej ovoce a zeleniny od místních farmářů. Výroba a rozvoz teplých pokrmů - GoodFood. GoodFood: Šantova 14, Olomouc Vzorková prodejna: Bratří Wolfů 4, Olomouc

Maloobchod, prodej: - ovoce - zelenina.

Pěstitelská pálenice: -pálení a prodej ovocných destilátů. Výkup: -ovoce a zelenina pro další zpracování. Plastová okna: - prodej, montáž. Stavební práce: - zateplování. Sadařství.

Pěstování a prodej: - žampiony - ovoce - zelenina Dovážíme převážně z Polska a tuzemska. Dodáváme malo i velkoodběratelům.

Sklad, prodej, maloobchod, pěstování: - ovoce.

Velkoobchod: - ovoce - zelenina.

Internetový obchod s nejkvalitnějšími potraviny (ovoce, zelenina, ryby, maso vepřové, hovězí i drůbeží, sýry, nápoje, koření, cukry, kakao, čokolády, sushi, med, čaj a káva. Naše produkty nejen milovníci špičkové gastronomie..

Distribuce: - mražené zboží - uzeniny, sýry - maso - polotovary, výrobky z brambor - drůbež - ryby - ovoce, zelenina - dezerty a nanuky

Výroba, prodej, vývoz, export: -šťávy, koncentráty, ovoce, zelenina -výroba a zpracování ovoce.

Zásobování, prodej, E-shop: - čerstvá domácí biologicky (ekologicky) pěstovaná zelenina a ovoce od místních farmářů (BIO zelenina a ovoce). Bedýnkový systém: - zelená BIO bedýnka: čerstvá zelenina a ovoce - hnědá BIO bedýnka: balené BIO potraviny (obilniny, luštěniny, semínka, těstoviny, mouku, dochucovadla).

East Bohemia Fruit je odbytové družstvo ovocnářů, které se zaměřuje na pěstování a prodej ovoce, především prodej jablek, prodej višní, prodej hrušek a další. Máte-li zájem o náš prodej ovoce, kontaktujte nás, nabízíme kvalitní ovoce z regionů Hradec Králové až Liberec a další.

Výroba, pěstování: - ovoce. Velkoobchod: - ovoce. Výroba: - müsli tyčinky