Ovoce a zelenina je hlavní složkou zdravého stravování. Peckoviny, citrusy, lesní či exotické ovoce, ale také kořenová, cibulová, plodová a listová zelenina a luštěniny od lokálních pěstitelů či mezinárodních dodavatelů nesmí chybět v žádném jídelníčku.

Soukromá ovocnářská farma: - pěstování ovoce a vinné révy. Moštárna.

Dodavatel potravin Refi-CZ poskytuje kompletní zásobování surovinami pro výrobny lahůdek, pekařství nebo gastronomické provozovny. Dodáváme: - čerstvé i mražené maso - pečivo - mléčné výrobky - bezlepkové potraviny - uzeniny - ovoce - zeleninu - nápoje a čaje.

Maloobchod, prodej: -lahůdky -mléčné výrobky -pečivo -uzeniny -ovoce a zelenina -speciality.

Velkoobchod působící především v Praze a blízkém okolí, specializuje se na dodání čerstvého ovoce a zeleniny do restaurací, hotelů, výroben, jídelen, škol a dalších provozů. Zboží nakupujeme od vlastních dodavatelů v tuzemsku i zahraničí.

Velkoobchod pro gastronomii v Praze: - samoobslužný prodej - rozvážková služba - bonusový program pro zákazníky - partnerské karty. Sortiment zboží: - potraviny - nápoje - suroviny pro přípravu jídel - káva - cigarety - drogerie - papírenské - plastikové zboží - sklo pro gastronomii - velkoobchodní vinotéka.

Velkoobchod: -ovoce, zelenina. Logistika. Doprava tuzemská, zahraniční. Chlazený sklad s plochou 3500 m2.

Pěstování a distribuce čerstvých bylinek v květináčku do sítí hypermarketů a supermarketů. V současné době jsou bylinky pěstovány ve třech skleníkových výrobnách a dodávány do většiny řetězců v ČR a částečně také dalším odběratelům jako jsou např. velkoobchody OZ a restaurace. Dodávka produktů: - bylinky v květináčku určené k přímé ...

Ovoce - zelenina U Pavla. Maloobchod, prodej: - ovoce, zelenina - zavařeniny.

Potraviny Dvorský. Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny - masné a uzenářské výrobky - pečivo - trvanlivé potraviny - mražené zboží - cukrovinky - ovoce, zelenina - nápoje - tabákové výrobky - smíšené zboží - drogerie.

Nákup, prodej: -veškeré ovoce:

Neověřeno. Maloobchod: -ovoce -zelenina.

Velkoobchod: -ovoce -zelenina

Firma GOLD GROUP s.r.o. je specializovaná na exkluzivní zásobování špičkových hotelů, restaurací, cateringových společností, pizzerií a dalších gastronomických zařízení čerstvým ovocem, zeleninou, saláty, bylinkami a širokým sortimentem potravin, včetně mlékárenských výrobků. V roce 2001 jsme vybudovali nové objekty ve Velkotržnici Lipence, ...

Je specializovaná na exkluzivní zásobování špičkových hotelů, restaurací, cateringových společností, pizzerií a dalších gastronomických zařízení čerstvým ovocem, zeleninou, saláty, bylinkami a širokým sortimentem potravin, včetně mlékárenských výrobků. V roce 2001 jsme vybudovali nové objekty ve Velkotržnici Lipence, sestávající ze dvou plně ...

Činnost: - zahradnictví - prodej jahod s možností samosběru - pěstování okurek

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina -smíšené zboží.

Prodej: - zelenina - maso - masné výrobky.

Vlastní výroba, pěstování a prodej: -zelenina.

Maloobchod, prodej, člen družstva COOP Centrum: -potraviny -drogerie, drogistické zboží -smíšené zboží, různé -zboží denní potřeby.

Maloobchod, prodej: - ovoce, zelenina - potraviny - drogerie.