COVITAR s.r.o.

Ovoce a zelenina je hlavní složkou zdravého stravování. Peckoviny, citrusy, lesní či exotické ovoce, ale také kořenová, cibulová, plodová a listová zelenina a luštěniny od lokálních pěstitelů či mezinárodních dodavatelů nesmí chybět v žádném jídelníčku.

Maloobchod, prodej, člen družstva COOP Centrum: -potraviny -drogerie, drogistické zboží -smíšené zboží, různé -zboží denní potřeby.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Nákupní středisko. Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží. Otevírací doba: Pondělí - pátek: 7:00 - 18:00 Sobota: 7:00 - 11:00 Neděle : zavřeno.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -pečivo -ovoce, zelenina -drogerie -smíšené zboží.

Maloobchod - potraviny - smíšené zboží

Maloobchod - smíšené zboží

Maloobchod - smíšené zboží

Prodej - smíšené zboží

Maloobchod - smíšené zboží

Plastová výroba,prodej: -plastové výrobky-polypropylen -plastové-polypropylenové nádoby -nádrže,sudy a kádě na víno pro vinaře -vodoměrné šachty,bazénové lemy -výroba zahradních,venkovních bazénů, bazény s příslušenstvím-bazénová chemie -různý tvar,velikost bazénu. Plastové výrobky pro ekologii,sport. Pěstování,prodej ...

-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod

Pěstování vinných hroznů Zpracování a konzervování ovoce a zeleniny

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, ...