Bagety, buchtičky, bulky, rohlíky, chléb, croissanty, housky, dalamánky, kaiserky, šátečky, koblihy, koláče a další pekařské výrobky najdete v nabídkách pekáren. Vybírat můžete z vícezrnného, žitného, pšeničného, tmavého, bílého nebo grahamového pečiva.

Pekárna. Výroba, prodej: - pečivo.

Pekárna, pekařství. Výroba, distribuce, prodej: - pekařské výrobky - chléb, běžné pečivo, rohlíky - jemné pečivo, koláče, zapékaný klobás aj.

Společnost KBJ VELKOOBCHODY s.r.o. se zabývá prodejem a rozvozem potravin v Praze a okolí. Nabízíme službu Potraviny domů, která umožňuje komfortní a jednoduché nakupování z pohodlí domova. Z široké nabídky zboží si u nás vybere každý, zakoupit si můžete základní potraviny, nápoje, drogerii, ale také např. pracovní oděvy, kancelářské potřeby či ...

Prodej a výroba. - medových perníků

Pekárna. Výroba: - pekařské výrobky. Prodej: - sladké pečivo - slané pečivo.

Prodejna sítě Hruška. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží. Sídlo firmy: - Nová ulice 532, 74201 Suchdol nad Odrou.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny -maso, uzeniny -balící činnost. Výroba, velkoobchod, rozvoz: -maso, uzeniny -tepelně opracované masné výrobky. Doprava do 3, 5t.

Uncle Baker s.r.o. se zaměřuje na výrobu amerického pečiva, jedná se o hamburgerové bulky, toustové chleby a hotdogy a prodává také omáčky a maso.

Jsme rodinné pekařství a cukrářství s vlastními obchody na Mělníku, ve Mšeně a v Praze.

Pekařství, pekárna. Výroba: - pečivo, pekařské výrobky (chléb, běžné, jemné, trvanlivé a smažené pečivo) - výrobky racionální výživy - krajové speciality. Maloobchod, prodej: - pečivo, pekařské výroby - potraviny.

Pekařství (pekárna), cukrářství. Výroba, prodej: -pečivo. Prodejna-Třebíč: -vedle parkoviště u Kauflandu -provozní doba po-pá 7-20 hod. so 7-11 hod. ne 16-20 hod.

Provozujeme prodejnu potravin v Brně na ulici Křenová 204/62b. Součástí naší nabídky je pestrý sortiment čerstvého zboží, jako například mléčné výrobky, uzeniny, ovoce, zelenina, pečivo a mnoho dalšího. Prodáváme také lítky na MHD. Nabízíme možnost platby kartou. Otevřeno máme každý den, a to pondělí až pátek od 6, 00 do 21, 00 hodin, v sobotu ...

Provozujeme prodejnu potravin v Brně - Zábrdovicích na ulici Vranovská 45/1. Součástí naší nabídky je pestrý sortiment čerstvého zboží, jako jsou například mléčné výrobky, ovoce, zelenina, pečivo, uzeniny, nealkoholické i alkoholické nápoje a mnoho dalšího. Máme otevřeno každý den včetně víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodin.

Brněnský frgál s.r.o. na výrobu, prodej a rozvoz různých druhů frgálů.

Prodejna potravin v Brně - Husovicích na Dukelské třídě 1369/59 nabízí svým zákazníkům smíšené zboží, jako např. pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, cukrovinky, alkoholické i nealkoholické nápoje, drogerii a další. Otevřeno máme: pondělí až pátek od 7, 00 do 19, 00 hodin a o víkendu od 8, 00 do 14, 00 hodin.

Pekárna, pekařství. Výroba: - pečivo. Pečeme chléb: - Rychvaldský - Sluníčko - s česnekem - na guláš - Chleboveka - Žitný - Uhlíř - chléb se špaldou - česneková placka - Bílý chléb - a další. Objednávky - tel.: 596546207. Firemní prodejny: - Rychvald, Bohumín, Karviná, Dolní Lutyně, Ostrava - Přívoz.

Pekárna, výroba: - pečivo - chléb - koláče - jemné pečivo - celozrnné pečivo

Pekárna, pekařství. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej - pekárenské výrobky (frgály, koláče, koláčky, svatební koláčky, preclíky a drobné pečivo na svatby, oslavy i rodinné příležitosti).

Pekárenská společnost Tritia, spol. s r.o. se sídlem v Chebu se zaměřuje na výrobu tradičního českého pečiva a provozuje vlastní síť specializovaných pekařských prodejen v Chebu, Kynšperku nad Ohří, Aši, Sokolově, Mariánských Lázních, Karlových Varech, Plané, Tachově, Boru, Chodově, Slavkově, Plzni, Fr. Lázních. Současně také zásobujeme ...

SVOJMAX, s.r.o. provozuje nonstop pekařství v Brně, kde se zaměřuje převážně na studenou kuchyni (chlebíčky, salátové mísy, pomazánky, bagety) a čerstvé pšeničné, cereální, speciální, jemné a sladké pečivo.

Výroba - cukrářské výrobky - dorty a zákusky i na objednávku Výroba - pekařské výrobky Nákup zboží za účelem dalšího prodeje

Sprostredkovateľská činnosť Výroba cukrárenských výrobkov Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod).

Kvalitní produkty od poctivých malých farmářů! - 7x v Praze a 1x v Jablonci nad Nisou - prémiové šunky, salámy i bůčky - mléčné výrobky - pečivo - e-shop

Prodej - bylinné čaje Pěstování - bio zelenina