Bagety, buchtičky, bulky, rohlíky, chléb, croissanty, housky, dalamánky, kaiserky, šátečky, koblihy, koláče a další pekařské výrobky najdete v nabídkách pekáren. Vybírat můžete z vícezrnného, žitného, pšeničného, tmavého, bílého nebo grahamového pečiva.

Primamixmarket je internetový obchod s mezinárodními delikatesami a specialitami. V našem sortimentu naleznete maso, uzeniny, mléčné výrobky, sladkosti, pečivo, konzervy, marinády, obiloviny, těstoviny, suché plody, semínka, nápoje, mražené zboží, ryby a plody moře. Objednávky expedujeme naší autodopravou a přes smluvní partnery. Osobní odběr v ...

Rozvoz potravin a nápojů, bio potravin, hotových jídel a kancelářského sortimentu do domů a bytů nonstop.

Pekárna Anežka se zaměřuje na výrobu a prodej sladkého a slaného pečivo. V nabídce máme tradiční valašské frgály, malé koláčky a rohlíčky různých příchutí, muffiny, makovec, klobásník, masové bulky a další. Pekárna, pekařství, výroba a prodej: - sladké a slané pečivo - tradiční valašské frgály (s náplní ořechovou, hruškovou, tvarohovou) - ...

Cukrárna a cukrářská výrobna Svěženka, kterou provozuje paní Jana Špačková nabízí nejrůznější druhy zákusků, závinů, koláčů a dortů vlastní výroby. Pečeme pro Vás svatební i narozeninové dorty, koláčky a další pekařské výrobky, které jsou vyráběny ručně z kvalitních surovin a vždy čerstvé. Cukrárna Svěženka: - zákusky, dezerty - dorty, ...

Společnost ROYAS s.r.o. nabízí kompletní služby spojené s výrobou a montáží plotů, ubytování a chutné obědy v příjemné hospůdce, prodejnu potravin a cukrárnu s výbornými zákusky a kávou. Již od roku 1992 vyrábíme a dodáváme ucelený sortiment plotů a pletiv pro všechny druhy oplocení. Zpracováváním kvalitního materiálu při využití moderní ...

Společnost S.V.G. spol.s r.o. se specializuje na zásobování restaurací a profesionálních kuchyní potravinami. Nabízíme čerstvé potraviny, chlazené produkty i mražené výrobky. Dovezeme vám pečivo, ovoce, zeleninu, sýry, máslo a mléčné výrobky i široký sortiment masa a masných výrobků. Rozvážíme čerstvé kuřecí, vepřové, kachní a hovězí maso a dále ...

Zdravá výživa. Maloobchod, prodej: - široký sortiment potravin - pečivo, bio potraviny, bezlepkové i bezlaktózové produkty, eko produkty, čerstvé kváskové pečivo.

Zdravá výživa. Prodej: - bezlepkové, dia potraviny - obiloviny, luštěniny, rýže, mouky, slady, pochutiny - produkty pro vegetariány - čerstvé celozrnné a kváskové pečivo - kozí výrobky - čaje, čajové směsi.

Pekárna - chleby, housky, rohlíky, kaiserky - koblihy, šátečky, báboky, muffiny - zákusky - chlebíčky.

Dodavatel ovoce, zeleniny, moštů, nápojů, mléčných výrobků, masa, vajíček, omáček, těstovin, konzerv, pečiva, ale i vegetariánských produktů.

Pekařství. Cukrárna. Výroba: - zákusky, koláče - běžné pečivo, balené pečivo - studená kuchyně - hotová jídla - těsta.

Prodejna s farmářskými potravinami. Prodej: -maso, uzeniny -pečivo -paštiky -ovoce, zelenina -nápoje -mléčné produkty -těstoviny, koření, mouka, luštěniny... -vejce domácí -čerstvé ovoce, zavařeniny, džemy -knedlíky -tyčinky -víno -pivo.

Regionální farmářské potraviny. Prodej: -maso, uzeniny -pečivo -paštiky -ovoce, zelenina -nápoje -mléčné produkty -těstoviny, koření, mouka, luštěniny... -vejce domácí -čerstvé ovoce, zavařeniny, džemy -knedlíky -tyčinky -víno -pivo.

Lokální pekárna z Brna peče vynikající chléb (pšeničný, country, švarkový), ale také různé speciality (velikonoční mazance, vánočky, bagety, kávové speciály a širokou škálu různých dobrot. Aktuální produkty vždy naleznete na facebooku či www stránkách.

-Specializovaný maloobchod

Společnost AJALA s.r.o. provozuje pekárnu s dlouholetou tradicí se sídlem ve Velké Bíteši. Mezi produkty patří tradiční masové sušenky, křupavé plátky, zdravé snacky, krekry se semínky, cookies, proteinové tyčinky a dražované ořechy.

Společnost Karlovarské oplatky s.r.o. vyrábí tradiční karlovarské oplatky, které jsou proslavené především svojí jedinečnou vůní a lahodnou chutí. Oplatky vyrábíme v mnoha velikostech, příchutích a gramážích. Ochutnat můžete lískooříškové, vanilkové, skořicové, mandlové, čokoládové nebo také lískooříškové s příchutí vanilky. Dále máme v našem ...

Výrobní závod OPAVIA. Výroba: - oplatky a cukrovinky Opavia: - BeBe - BeBe Dobré ráno - BeBe Svačinka - CLUB BeBe - Piškoty - Zlaté oplatky - Fidorka - Kolonáda - Telka - Disko - Prince - Horalky.

Supermarket Kaufland. Maloobchod, prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -papírnictví -spotřební elektronika -maso, uzeniny, masna -pečivo.

Služby : - svoz syrového mléka z farem - přeprava tekutých potravin

Cukrářská výroba: - zákusky - dorty - trvanlivé pečivo

Pekárna, výroba bezlepkového pečiva - bagety, chleba, moučníky