Pivo je nápoj typický pro český národ díky velkému množství pivovarů na našem území. Ochutnejte spodně kvašená piva výčepní a ležáky. Piva lze dále rozdělit na piva světlá, tmavá, polotmavá a řezaná, speciální, portery, nealkoholická, ovocná nebo lehká.

FERMAT Velkoobchod, dodávka, prodej: - značkové nápoje - nápoje alkoholické, nealkoholické - Svijanské pivo lahvové a sudové - značkové alkoholické nápoje - odrůdová vína - ovocné šťávy, limonády, minerálky. Logistika, autodoprava, skladování, distribuce: -zakázková autodoprava -v rámci vytěžování našich pravidelných tras ...

Prodej lahvového piva na Plzeňsku neobvyklých značek (Herold, Konrad, Poutník, Polička, Rychtář, Janáček, Ježek, Platan, Klášter, Lobkowicz aj.) Sudové pivo jen na objednávku. Otevřeno dle potřeby, tedy pokud je někdo doma :)

Distribuce, prodej: - pivo, - Plzeňský Prazdroj.

Velkoobchod - pivo, limo, půjčovna chladícího zařízení, - autodoprava Servisní dílna - výroba hydraulických hadic, - opravy malé zem., zahrad. a les techniky, Chov ryb Provozovna-sklad/dílna : areál ČSAD (5 května 286) 551 02 Jaroměř - Josefov

Velkoobchod a maloobchod s tabákovými výrobky, lihovinami, nealko nápoji a gastro sortimentem.

Distribuce, prodej: -pivo, alkoholické nápoje -značky Plzeňský Prazdroj

Prodej: - sudové pivo - stáčené sudové víno. K objednanému sudu zapůjčení pípy zdarma, chladící zařízení dle dohody. Veškeré sudové pivo je vychlazené na 8°C. Možnost naplnění 5, 15, 20 litrových soudků nebo jejich zapůjčení.

Velkoobchod, distribuce piva: - pivo Plzeňského Prazdroje a K Brewery.

Prodej čepovaného piva z autostánku na rautech, koncertech i podnikových akcích. Provoz skladu nápojů či pronájem automatů na cigarety

Dodavatel potravin Refi-CZ poskytuje kompletní zásobování surovinami pro výrobny lahůdek, pekařství nebo gastronomické provozovny. Dodáváme: - čerstvé i mražené maso - pečivo - mléčné výrobky - bezlepkové potraviny - uzeniny - ovoce - zeleninu - nápoje a čaje.

Pivní pohotovost dokonale vyléčí vaši žízeň. Od nás si odvezete vše potřebné pro pořádnou oslavu s čepovaným pivem - pípy i chladicí zařízení! Pivní pohotovost Vám nabízí: - prodej, velkoobchod, maloobchod: - lahvového, sudového a plechovkového piva - alkoholu a moravských vín - nealkoholických nápojů. Dále pro Vás ...

Služby: - pronájem a prodej výčepních zařízení pro restaurační provozy i pro širokou veřejnost - montáže - údržba - sanitace výčepní techniky pro pivo, víno i nealko. Prodej sudového piva, distribuce potravinářských plynů, pronájem postmixů a rozvoz sirupů. Prodej výčepních zařízení: - suché chladiče - mokré chladiče - výrobníky ...

Velkoobchod pro gastronomii v Praze: - samoobslužný prodej - rozvážková služba - bonusový program pro zákazníky - partnerské karty. Sortiment zboží: - potraviny - nápoje - suroviny pro přípravu jídel - káva - cigarety - drogerie - papírenské - plastikové zboží - sklo pro gastronomii - velkoobchodní vinotéka.

Pivotéka. Prodej, Eshop: - pivo sudové i lahvové - výčepní zařízení - pivní pálenky a likéry - přírodní ovocné pálenky - limonády s chmelem - sklenice na pivo - pivní kosmetika. Pronájem, půjčovna: - výčepní zařízení. Sídlo firmy: - Frýdecká 1201, Šenov u Ostravy.

Prodej: - tabákové výrobky - alkoholické a nealkoholické nápoje.

Pronájem, půjčovna, prodej: - výčepní zařízení - chlazení včetně instalace - půjčovna a prodej nůžkových stanů - prodej sudového piva a limonád. Služby: - sanitace výčepních zařízení.

Velkoobchod, prodej - nápoje: - alkoholické - pivo, víno, lihoviny - nealkoholické - minerálky, džusy.

Hospoda, restaurace: - stravování. Speciality pečené v peci na bukovém dřevu. Nabídka piva Rohan z vlastního minipivovaru. Pořádání rodinných oslav v příjemném prostředí minulých časů.

Internetový obchod s alkoholickými i nealkoholickými nápoji za bezkonkurenční ceny. Dodáváme do 24 hodin. Kamenný obchod v centru Prahy. Široký sortiment, vše skladem.