Pivo je nápoj typický pro český národ díky velkému množství pivovarů na našem území. Ochutnejte spodně kvašená piva výčepní a ležáky. Piva lze dále rozdělit na piva světlá, tmavá, polotmavá a řezaná, speciální, portery, nealkoholická, ovocná nebo lehká.

Prodejna potravin v Brně - Husovicích na Dukelské třídě 1369/59 nabízí svým zákazníkům smíšené zboží, jako např. pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, cukrovinky, alkoholické i nealkoholické nápoje, drogerii a další. Otevřeno máme: pondělí až pátek od 7, 00 do 19, 00 hodin a o víkendu od 8, 00 do 14, 00 hodin.

Sladovna. Výroba, stáčení, velkoobchod, prodej: - pivo.

Pivovar: -restaurace 70 míst -pivnice 35 míst -salonek 50 míst -zahrada 150 míst -penzion-apartmány -rauty, oslavy, zahradní párty.

Provoz Pivovaru Mamut. Prodáváme spontánně kvašená piva, především piva ležáckého typu.

Pivovar Kocour se soustředí na výrobu svrchně i spodně kvašených piv, různých pivních speciálů i nealkoholických limonád. V naší pivovarské restauraci můžete ochutnat bohatou nabídku piv z naší produkce, denní menu nebo si vybrat ze stálého jídelního lístku. Kapacita restaurace je 120 míst a k dispozici je i salonek pro 20 osob. Od jara do ...

Prodej - bylinné čaje Pěstování - bio zelenina

Beerokracie s.r.o. se zaměřuje na výrobu piva, jedná se například o neochucené ležáky a malinové, grepové a borůvkové piva. Společnost prodává také chmelovou kosmetiku.

Pivovarnictví a sladovnictví Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Speciální pivo, vařené klasickým řemeslným způsobem z českých a moravských surovin, vyrábí Velkorakovský minipivovar. V našem minipivovaru, který najdete v Prostějově, vaříme unikátní ležáky, kterými se trefíte do vkusu sobě i vašim blízkým.

Dodavatel kvalitních surovin pro výrobu piva. Nákup, prodej: - sladovnický ječmen - chmel včetně zpracování a úprav - ostatní zemědělské komodity. Prodej: - křemelina v zastoupení francouzské firmy CECA - chemické prostředky pro českou firmu C+D. Vývoj a prodej: - technické prostředky pro potřeby pivovarského a nápojového ...

Distribuce - tuzemská a zahraniční vína - destiláty E - shop - tuzemská a zahraniční vína - destiláty

Maloobchod - drogistické zboží Maloobchod - potraviny

Výroba, prodej: - sirupy - pivo - limonády - alkohol. Půjčovna: - pivní chladiče. Služby: - potápěčský výcvik včetně získání mezinárodní licence.

Vinotéka JCV. Prodej: - lahvové víno - výběrová vína přívlastková - sudové víno - pivo - zastoupení pivovaru Svijany: - užší sortiment lahvového piva - dárkové džbány - švýcarské a belgické čokolády - tuzemské sýry - dárkové předměty k vínu - dárkové poukazy.

Pivovarnictví, sladovnictví. Výroba, prodej: - pivo Opat, Benediktin Možnost prohlídek pivovaru. Zavádíme rozvoz piva až k vám domu každý pátek minimální odběr jedna přepravka

Produkce a prodej piva : - Zlatý Josef - světlý ležák - Tmavý Josef - tmavý ležák Prodej pivního skla

Společnost SUPER SPORT spol. s r.o. provozuje ubytovací a wellnes zařízení Bouda Máma wellness hotel, které Vám nabízí příjemné ubytování i pro nejnáročnější zákazníky v nově vybudované části čtyřhvězdičkového hotelu. Novější část budovy je spojena s původní částí hotelu a restaurací a hosté tak při využívání veškerých služeb nemusí přecházet ...

Prodej vín: - červená - bílá - růžová - oranžová - šumivá Prodáváme i doplňky: - sklenice - vývrtky - dárkové poukázky Zakoupíte u nás výběrové kávy i čokolády, přírodní cidery a naturální piva.

Zabýváme se prodejem lokálních potravin od vybraných regionálních výrobců. Provozujeme eshop a kamennou prodejnu Z Komůrky s výdejnou Zásilkovny a eshopu.

mydecision s.r.o. se sídlem v Brně provozuje e-shop degustuju.cz, kde naleznete sommeliérské produkty, jako jsou dárkové pivní sety, ale také kapesní deníky a poskytují možnost on-line rezervace degustace.