Pivo je nápoj typický pro český národ díky velkému množství pivovarů na našem území. Ochutnejte spodně kvašená piva výčepní a ležáky. Piva lze dále rozdělit na piva světlá, tmavá, polotmavá a řezaná, speciální, portery, nealkoholická, ovocná nebo lehká.

Pivní klenoty, e-shop. Velký výběr piv. Kvalitní pivo. Pivní dárky. Degustace.

-Cash&Carry 1. Heineken Česká republika, a.s. Distribuce piv : Krušovice, Zlatopramen, Starobrno, Březňák, Heineken, Hostan, Zlatý Bažant, Desperados, Louny, Lišácké Jablko. 2. Zásobení pivem (restaurace, hospody, maloobchod a velkoobchod). 3. Heineken Česká republika (www.heinekenceskarepublika.cz)

Provozujeme prodejnu potravin v Brně - Zábrdovicích na ulici Vranovská 45/1. Součástí naší nabídky je pestrý sortiment čerstvého zboží, jako jsou například mléčné výrobky, ovoce, zelenina, pečivo, uzeniny, nealkoholické i alkoholické nápoje a mnoho dalšího. Máme otevřeno každý den včetně víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodin.

Prodejna potravin v Brně - Husovicích na Dukelské třídě 1369/59 nabízí svým zákazníkům smíšené zboží, jako např. pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, cukrovinky, alkoholické i nealkoholické nápoje, drogerii a další. Otevřeno máme: pondělí až pátek od 7, 00 do 19, 00 hodin a o víkendu od 8, 00 do 14, 00 hodin.

Provoz Pivovaru Mamut. Prodáváme spontánně kvašená piva, především piva ležáckého typu.

Produkce a prodej piva : - Zlatý Josef - světlý ležák - Tmavý Josef - tmavý ležák Prodej pivního skla

Prodej vín: - červená - bílá - růžová - oranžová - šumivá Prodáváme i doplňky: - sklenice - vývrtky - dárkové poukázky Zakoupíte u nás výběrové kávy i čokolády, přírodní cidery a naturální piva.

mydecision s.r.o. se sídlem v Brně provozuje e-shop degustuju.cz, kde naleznete sommeliérské produkty, jako jsou dárkové pivní sety, ale také kapesní deníky a poskytují možnost on-line rezervace degustace.

Fit Beer s.r.o. vyrábí české vařené pivo pro velkoodběratele a jiné zákazníky. Jedná se o pivo tišnovské vody, žateckého chmele a karamelizovaného sladu. Pivo můžete objednat a zakoupit na uvedené adrese.

E-shop a prodejna piv a nápojů. Na skladě máme: pivo, víno, alkohol, medovinu, cider, kávu, čokoládu, limonády.

Služby : - svoz syrového mléka z farem - přeprava tekutých potravin

Provozujeme Minipivovar. Pivovar Frankies. Výroba a prodej kvalitního českého piva. Rozmanitá nabídka svrchně a spodně kvašených piv. Pivo dodáváme v keg sudech o objemech 50l a 20l.

Prodej čerstvých potravin v e-shopu: - bulky (máslová, natur), hotdog pečivo - vakuované maso (kuřecí plátky, prsa, stehna, kotlety, krkovice s bylinkami, burgery) - víno a pivo.

Velkoobchod, distribuce, prodej, e-shop: -alkoholické nápoje (láhve, KEG, plechovka, dárkové balení) -pivo Budějovické, Bakalář, Bavaria, Plzeňské, Bernard, Svijany, Litovel, Holba, Zubr, Krakonoš, Chotěboř, Krušovice -nealkoholické pivo -nealkoholické nápoje - ALOE VERA, AH-HOT FRUITS, 7UP, ABSINTH, AQUA PANNA -vína moravská, zahraniční, ...

Pivovar. Výroba a prodej piva. Domácí výroba piva.

Pivovar, výroba: - pivo, piva. Pivovarská prodejna: - tel.: 602 790 115

Potraviny a nápoje: - minerální vody - nealko, lahvové a sudové pivo - dárky, suvenýry, vinotéka

Výroba piva - řemeslná, nefiltrovaná, nepasterizovaná

Služby, výroby, prodej: -minipivovar -výroba piva -prodej piva -restaurace -společenská místnost, akce, oslavy -nekuřácký salonek -letní zahrádka Sudové pivo, PET lahve. SORTIMENT STÁLÁ NABÍDKA: -DIVOČÁK 10° ŽIŽKOVSKÝ LEŽÁK 11° NÍSPECIÁLNÍ NABÍDKA: ŽIŽKOVSKÝ ČERT 13° VÍDEŇSKÝ LEŽÁK 12° MUSTANG 13° NYMFA 14° VELIKONOČNÍ LEŽÁK ...

Výroba, prodej, velkoobchod: -pivo Budějovický Budvar (Budweiser Budvar). Pivo vyrobené z nejjemnějšího žateckého chmele, vybraného moravského sladu a z vysoce kvalitní vody, čerpané z vlastních 300 m hlubokých studní. Originální původ a 700 let* tradice výroby piva jsou zárukou výjimečné kvality. Nabídka piva: -10° ...

Pivovar : - spodně i svrchně kvašená - nefiltrovaná, nepasterizovaná Součástí pivovaru je nekuřácká restaurace.