Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -cukrářské, pekařské výrobky -lahůdky.

Sklad. Výroba, prodej: -koření -speciální přísady pro masný průmysl a gastronomii.

Nabízíme potraviny, koření, nápoje a jiné produkty z dálného východu. Navíc také bambusový nábytek, vietnamské oděvy a prodejní galerie v prostorách prodejny. Máme ESHOP zboží tak můžete vyzvednout na výdejním místě nebo Vám ho můžeme poslat poštou.

Veterinárně kontrolované chovy drůbeže. Zpracování drůbeže. Distribuce: - výrobky divize zpracování drůbeže, z nichž většina nese značku Vodňanské kuře: - celá kuřata s droby i bez drobů - kuřecí prsa a stehna, prsní a stehenní řízky, kuřecí křídla, čtvrtky, polévková směs, krky, žaludky, srdce, játra - kachny, mladá ...

Výroba a prodej: -pochutiny z brambor -smažené bramborové lupínky -slané tyčinky -arašídy. Dceřiná společnost: -SEVESA a.s. Pacov 39501, Starodvorská 352 tel.:565442485;777175167 fax.:565442666 email:sevesa@atlas.cz Url:www.sadba.cz -konzumní brambory -sadbové bramobory.

Velkoobchod,maloobchod: -potraviny -zelenina -maso,uzeniny -drogerie -elektro -foto -sportovní potřeby -textil -bytový textil -autodoplňky -autopříslušenství -kuchyňka -obuv -zlatnictví -květinka -kniha -trafika -CD**,audio kazety -sklo,porcelán -galanterie -papírnictví -hračky.

Velkoobchod, prodej: -potravinářské i nepotravinářské spotřební zboží.

Velkoobchod, prodej: -tabákové výrobky -kuřácké potřeby -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -cukrovinky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - alkoholické a nealkoholické nápoje. Prodej, servis: - lesní i zahradní technika Husqvarna.

Sportovní centrum FITNESS POUZAR II. : - fitness, posilovna - solárium ERGOLINE. Prodej: - výživa pro sportovce.

Sportovní centrum FITNESS POUZAR I. : - fitness - squash - masáže - solárium ERGOLINE - sálové lekce - aerobic, spinning, bitbox, cvičení pro děti - vířivka, whirlpool. Prodej: - výživa pro sportovce - squashové potřeby - rakety, míčky. Bowlingový bar, kavárna. Bowlingová dráha. Kulečníky, šipky.

Hostinská činnost: - bufet s nabídkou hotových jídel, masa a uzenin. Výroba: - uzeniny, řeznické speciality, masné výrobky.

Pekárna. Výroba, prodej: - pekařské produkty - cukrářské produkty.

Výroba, prodej: - pekařské směsi - zlepšující přípravky do pečiva. Vývoj, příprava: - pekařské směsi, náplně - suroviny pro pekaře, přípravky pro pekařskou výrobu - suroviny pro cukrářskou výrobu - suroviny, přípravy pro gastronomické provozy.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - masné výrobky, uzeniny - maso.

Hrad a zámek ve Stráži nad Nežárkou v jižních Čechách je restaurovaný historicky vzácný objekt, který byl veřejnosti zpřístupněn 6. května 2006. Jedno se zajímavostí je ojedinělé historické spojení hrad - zámek dohromady. Zajímavosti Hradu a zámku ve Stráži nad Nežárkou: - prohlídky a exkurze - komnata duchů - věštírna - tajný východ z ...

Služby: -odchov a prodej: -hrabavá drůbež -kachny, husy, krůty -líheň hrabavé a vodní drůbeže -mezinárodní testování drůbeže. Maloobchod, prodej: -vejce -jednodenní a rozkrmená drůbež -jatečně opracovaná drůbež -krmiva. Výzkum: -biologický, zemědělský Provádění kontroly: -užitkovosti, výkonnostních zkoušek, testů ...

Prodej - přírodní kosmetika Internetový obchod - léčivé bylinky - přírodní kosmetika Prodej - léčivé bylinky

Výroba: -výroba, zpracování a konzervování masa z velkých hospodářských zvířat -výroba, zpracování a konzervování masa a masných výrobků.

Velkoobchod, prodej: -nápoje -cigarety -alko, nealko nápoje -cukrovinky -minerální vody.

Výroba, prodej: -mražené ovoce -ovocné džemy, marmeláda, náplně -potřeby pro vinaření -vinné kvasinky, živná sůl, kvasné kloboučky.