Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pekařské výrobky -cukrářské výrobky.

Výroba: -mražené výrobky z brambor a ovoce -bramborové hranolky a krokety. Služby: -export -skladování.

Velkoobchod: - cukr tyčinky 5g - neutrální provedení obalu nebo dle dohody firemní reklamní potisk, firemní logo Výroba: - hygienicky balený cukr tyčinky 5g Potisk: - neutrální provedení obalu nebo dle dohody(firemní reklamní potisk, firemní logo) - týká se výroby cukru.

Prodej - sportovní produkty ENERGYBODY energetické nápoje, tyčinky, proteinové koktejly, spalovače Solárium Fitness centrum Prodej - sportovní produkty ENERGYBODY (energetické nápoje, tyčinky, proteinové koktejly, spalovače, ...) Celulitidové zábaly Masáže regenerační, sportovní, lávovými kameny - měkké a trakční techniky

Výroba: -čokoládové figurky -bonboniéry -dárkové kazety -dle přání zákazníka -pasterizovaná zmrzlina.

Velkoobchod, prodej: -ovoce -zelenina -přírodní šťávy z ovoce -džusy, mošty.

Maloobchod, prodej: -potraviny. Správa maloobchodního potravinářského řetězce: -390 02 tábor -Zavadilská 2485 -tel.: 381791321 -fax.:381791320 -mail.:info@flopjih.cz.

Prodej: - smažená cibule pro gastronomii, obchody i přímé spotřebitele

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nápoje -alkohol, vína, nealko -doplňkový sortiment -cigarety, tabákové výrobky -koření.

Cukrárna Ambrozia. Výroba, prodej, rozvoz: -na prodejny v regionu Jižní a Střední Čechy -cukrářské výrobky, vycházející z tradice českého cukrářského umění -ruční výroba podle osvědčených tradičních technologií -pečlivý výběr surovin -kvalita -svatební dorty -dětské dorty -zákusky, vánoční a svatební cukroví ...

Sladovna. Výroba, prodej: -slad -český slad plzeňského typu -bavorský, mnichovský slad -slad karamelový.

Maloobchod, prodej: -víno -moravská vína -rakouská vína -francouzská vína -vína z rodiných, soukromých vinařství.

Tastea.cz je portál zaměřený na čaj a čajovou kulturu. Pravidelně přináší novinky, články a recenze.

Výroba: -dietní potraviny -doplňky stravy -speciální potraviny pro kojence a malé děti.

Kontakt nefunguje, firma nedohledána Dovoz extra tvrdých sýrů typu Parmigiano Reggiano 12 - 36 měs. zrání. Naše cenová nabídka Vás jistě zaujme.

Pěstování, zpracování, prodej: -polní a rychlená skleníková zelenina -kořenová a plodová. Opravy nákladních vozidel.

Bylinky Naturius.cz -dobré bylinky, doplňky stravy, tinktury, masti...a jiné léčebné přípravky za nejlepší ceny.

Velkoobchod-obalový materiál: -mikrotenové sáčky -pytle a sáčky PE -řeznické přířezy -potravinářské a fixační fólie -papír, sáčky. Zakázková výroba. Výroba a prodej masových dortů. Grilovaná kuřata.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -tabákové výrobky.

Výroba, prodej: -keramika -realitní a zprostředkovatelská činnost -výroba ovocných a bylinných vín.

Výroba, prodej: -pekářské výrobky -svatební koláčky.

Prodej, servis, oprava, leasing: -gastronomická technika -zmrzlinové stroje -chladící technika -výrobníky sody -espresso kávovary -výrobníky ledu -mlýnky na kávu -nářezové stroje, mlýnky na maso -vybavení restaurační kuchyně. Poradenské ...

Dovoz, prodej: -polotovary pro gastronomii, pekařskou a cukrářskou výrobu -ovocné náplně -polevy -instatní směsi na výrobu pečiva -vaječné polotovary -margaríny a tuky -cereálně vaječné směsi -odlučovací prostředky.