Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej: -speciální prodejna vína a alkoholu. Restaurace.

Vinotéka Prodej: -lahvová i sudová vína. -pořádáme gastronomické přehlídky. Ubytování.

Služby: -produkce štičího plůdku -pěstování a prodej ryb* -kapr, amur, maréna, štika, lín*. Služby: -slevy pro velkoodběratele. Prodejna v areálu štičích líhní. Prodej: -čerstvé nebo mražené ryby -při nákupu živých ryb* možnost odborného usmrcení a opracování -plody moře.

Výroba, prodej: -cukrářské zboží -dorty, zákusky... Cukrárna.

Zdravá výživa Služby: -bezlepková dieta -výrobky pro diabetiky -biopotraviny -kozí výrobky -kombucha-houba, nápoj -bylinky+ovocné čaje, zelené čaje -tofu, klaso, polenta, seitan, sojová majonéza, jogurty -každý lichý týden (čtvrtek) celozrnné koláčky s ovocem+bezlepkový chléb -každá středa kváskový chléb.

Maloobchod, prodej: -cukrovinky -pekařské výrobky -zmrzina.

Prodej: -mražené ryby,drůbež,zelenina, hranolky,hotová jídla, zmrzlina. Distribuce: -mražené a chlazené potraviny pro gastronomii,školy, jídelny a prodejny: -drůbež,zelenina,ryby -hotová jídla -bramborové výrobky -zmrzlina -smetanové krémy -široký sortiment mražených výrobků hotových jídel -oleje -mléčné ...

Služby: -občerstvení -bufet. Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny.

Výroba, prodej: -extrudované potraviny -křehké chleby KNUSPI, bisquity, instantní polévky, mouky, polotovary, strouhanky, kaše -certifikované produkty pro bezlepkovou dietu-chleby, bisquity, polévky, mouky -speciální sortiment certifikovaných bio produktů-chléb pohankový, špaldový grahamový, falafel, cizrnové lívanečky, ...

Cukrárna, kavárna Výroba, prodej: -cukrářské výrobky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nápoje -minerální vody -limonády -pivo -alkoholické nápoje

Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny -pečivo.

Maloobchod, prodej: -potraviny -spotřební zboží -drogerie.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -hračky -průmyslové zboží -tabák.

Výroba, prodej: -lahůdky -saláty -chlebíčky -sekaná -obložené mísy -pomazánky.