Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Centrální laboratoř mléčné výroby Madeta. Zajišťování výsledků o přítomnosti RIL v mléce na vyžádání.

Výroba a prodej mléka a mléčných výrobků Madeta. Připravujeme pro Vás: - mléko a smetanu - jogurty, tvarohy - dezerty - zakysané nápoje - přírodní a bílé sýry - sýrové speciality - tavené a plísňové sýry. - másla a tuk.

Výroba, prodej - cukrářské výrobky Cukrárna

E -shop - víno červené, bílé, růžové, perlivé, slámové - víno k archivaci

Dodávka: -výbavení pro gastro, zdravotnické a lázeňské provozy. -pracovní oděvy. -pracovní obuv. -čisticí, úklidové prostředky. -nápojové koncentráty. -instantní čaje. -polotovary pro gastronomii.

Terapie: - diagnostická kineziologie - metoda ONE BRAIN Prodej: - léčebné produkty čínské medicíny

Velkoobchod,prodej: -alkoholické nápoje -likéry -vína -sekt -káva -zapalovače -nealkoholické nápoje -žvýkačky.

Prodej: -potraviny -ovoce, zelenina.

Velkoobchod, prodej, výkup, nákup: -lesní houby, čerstvé, mražené, sušené, sterilizované -lesní ovoce -pěstované houby -bylinné sirupy.

Pivovarský dvůr Lipan: -pivovar -pěstitelská pálenice -penzion -restaurace -školící prostory.

Velkoobchod,maloobchod: -potraviny -zelenina -maso,uzeniny -drogerie -elektro -foto -sportovní potřeby -textil -bytový textil -autodoplňky -autopříslušenství -kuchyňka -obuv -zlatnictví -květinka -kniha -trafika -CD**,audio kazety -sklo,porcelán -galanterie -papírnictví -hračky.

Velkoobchod, prodej: -potravinářské i nepotravinářské spotřební zboží.

Sportovní centrum FITNESS POUZAR II. : - fitness, posilovna - solárium ERGOLINE. Prodej: - výživa pro sportovce.

Sportovní centrum FITNESS POUZAR I. : - fitness - squash - masáže - solárium ERGOLINE - sálové lekce - aerobic, spinning, bitbox, cvičení pro děti - vířivka, whirlpool. Prodej: - výživa pro sportovce - squashové potřeby - rakety, míčky. Bowlingový bar, kavárna. Bowlingová dráha. Kulečníky, šipky.

Pekárna. Výroba, prodej: - pekařské produkty - cukrářské produkty.

Výroba, prodej: - pekařské směsi - zlepšující přípravky do pečiva. Vývoj, příprava: - pekařské směsi, náplně - suroviny pro pekaře, přípravky pro pekařskou výrobu - suroviny pro cukrářskou výrobu - suroviny, přípravy pro gastronomické provozy.

Prodej - přírodní kosmetika Internetový obchod - léčivé bylinky - přírodní kosmetika Prodej - léčivé bylinky

Výroba: -výroba, zpracování a konzervování masa z velkých hospodářských zvířat -výroba, zpracování a konzervování masa a masných výrobků.

Prodej - lahůdky Výroba - lahůdky Pořádání - sportovní akce Pořádání - firemní školení a semináře Cateringové službypořádání - firemní večírky - koncerty

Firma se zabývá výrobou a výdejem stravy, kterou expeduje dle přání svým zákazníkům přímo do firmy.