Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Jsme jedním z největších dodavatelů výrobků a surovin pro gastronomii, hygienu a zdravotnickou péči v ČR.

Výroba: -čokoládové figurky -bonboniéry -dárkové kazety -dle přání zákazníka -pasterizovaná zmrzlina.

Maloobchod, prodej: -víno -moravská vína -rakouská vína -francouzská vína -vína z rodiných, soukromých vinařství.

Tastea.cz je portál zaměřený na čaj a čajovou kulturu. Pravidelně přináší novinky, články a recenze.

Kontakt nefunguje, firma nedohledána Dovoz extra tvrdých sýrů typu Parmigiano Reggiano 12 - 36 měs. zrání. Naše cenová nabídka Vás jistě zaujme.

Bylinky Naturius.cz -dobré bylinky, doplňky stravy, tinktury, masti...a jiné léčebné přípravky za nejlepší ceny.

Velkoobchod-obalový materiál: -mikrotenové sáčky -pytle a sáčky PE -řeznické přířezy -potravinářské a fixační fólie -papír, sáčky. Zakázková výroba. Výroba a prodej masových dortů. Grilovaná kuřata.

Výroba, prodej: -keramika -realitní a zprostředkovatelská činnost -výroba ovocných a bylinných vín.

Prodej, servis, oprava, leasing: -gastronomická technika -zmrzlinové stroje -chladící technika -výrobníky sody -espresso kávovary -výrobníky ledu -mlýnky na kávu -nářezové stroje, mlýnky na maso -vybavení restaurační kuchyně. Poradenské ...

Velkoobchod, maloobchod: -cukrářské a pekařské potřeby -veškeré suroviny a pomůcky -poradenství, technologický servis -příprava a zahájení výroby -cukrářské a pekařské zlepšující přípravy.

Prodej: -speciální prodejna vína a alkoholu. Restaurace.

Výroba, prodej: -cukrářské zboží -dorty, zákusky... Cukrárna.

Výroba, prodej: -extrudované potraviny -křehké chleby KNUSPI, bisquity, instantní polévky, mouky, polotovary, strouhanky, kaše -certifikované produkty pro bezlepkovou dietu-chleby, bisquity, polévky, mouky -speciální sortiment certifikovaných bio produktů-chléb pohankový, špaldový grahamový, falafel, cizrnové lívanečky, ...

Konzum. Prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -drogerie.

Konzum. Prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -drogerie.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.

Distribuce, prodej, zásilková služba: -bylinné produkty tradiční čínské medicíny.

Výroba: -zmrzliny pasterované -mražené dorty. -cukrářská výroba Velkoobchod, prodej: -zmrzlina -kornouty, oplatky -doplňky do pohárů -zmrzlinové směsi-práškové směsi -polevy.

Prodej: -včelařské potřeby-medomet, stáčecí nádoby, úly* -svíčky ze včelího vosku -med*, medovina -bylinné sirupy -čaje -přírodní kosmetika -propolis -mateří kašička -pyl* -ženšen -mumio -masti -krémy -kapky z léčivých (léčivek) bylin celého světa -Hrdějovická keramika -levná keramika -zásilková ...

Konzum. Prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -drogerie.

Výroba, prodej: -pšeničná mouka, krmiva -vaječné i bezvaječné těstoviny -těstoviny plněné -dětská krupička -extrudované výrobky-křehký chléb GRAHAM, ZÁTKŮV KUKUŘIČNÝ CHLÉB a obilná pochoutka -žitná mouka a krmiva.

Velkoobchod, prodej: - cigarety - doutníky - tabákové výrobky, tabák - kuřácké potřeby - cukrovinky - alkoholické i nealkoholické nápoje.

Prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -drogerie.