Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Cukrárna Kavárna Ubytování v soukromí

Masná výroba: -vepřové maso -hovězí maso -uzeniny -masné výrobky.

Dodávka - masné výrobky Cateringová činnost - rautypořádá - společenské akce svatby, večírky

Prodej - smíšené zboží

Prodej - značková piva - alkoholické nápoje Prodej - tabákové výrobky Prodej a pronájem - výčepní zařízení

Maloobchod: -značkové druhy kávy,čajů -alkoholické nápoje -cukrovinky -značkové nealkoholické nápoje -dárkové koše,balíčky.

Velkoobchod: -cukrovinky -káva -čaj -žvýkačky

Velkoobchod: -konzervárenské zboží-potraviny. Výroba: -uzeniny -párky,klobásy,uzená masa,šunky, jaternice,jelita.

Prodej: -potraviny -ovoce -zelenina -textil.

Prodej: -potraviny -cukrovinky -alkoholické nápoje.

Maloobchod: -potraviny -průmyslové zboží -stavebniny. Smíšený velkoobchod: -Týn nad Vltavou,Borovany. Obchodní dům* Družba České Budějovice. Výkup lesních plodů. Prodejna krmiv: -Mladé,náměstí Maxe Švabinského 3, tel.:387240522. Prodej: -krmné směsi,krmné obilí,šroty,krmení pro psy* a kočky,krmná sůl*,lizy, ...

Maloobchod, prodej: -studená kuchyně -chlebíčky,saláty,pomazánky -bufet -pečivo.