Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina -maso, uzeniny -průmyslové zboží.

Konzum. Prodej: -potraviny -ovoce, zeleniny -drogerie.

Cukrárna. Prodej: -cukrářské výrobky-dorty, zákusky -objednávky svatebního pečiva, dortů.

Prodej: -potraviny -mléčné výrobky -ovoce, zelenina -drogerie.

Výroba, prodej: -pekařské výrobky -cukrářské výrobky.

Výroba: -řeznická -uzenářská.

Prodejna potravin: -Křemže, Sokolská 361, tel.:380741061.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Prodej - papír Prodej - nápoje Prodej - tabák

Výroba: -pekařská,cukrářská.

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej kromě obchodních činností uvedených v příloze č. 1 až 3 zákona č. 455/1991 Sb.

-Výroba kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů a dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Ubytovací služby -Výroba pletených a háčkovaných výrobků, řemeslné zpracování textilií

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej kromě obchodních činností uvedených v příloze č.1 až 3 zákona č.455/1991 Sb.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin