Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Velkoobchod, prodej: -potraviny -rostlinná másla a oleje -tuky na pečení a smažení -majonézy a tatarské omáčky -vejce -saláty BONECO -paštiky -mléčné výrobky -čaje LIPTON -oleje a margaríny -ztužené pokrmové tuky -majonézy -droždí -listové těsto -zemní stavbay Služby: -rozvoz po celém jihočeském kraji do 24 ...

Teplá i studená jídla, nápoje, víno, káva, zákusky, chlebíčky, saláty, posezení pod střechou i pod slunečníkem, veřejný Internet

Pekařství. Výroba a prodej: -slané i sladké pečivo.

Market Flop Bernartice je frenčízant společnosti Flop Jih s. r. o. od roku 2002. Našich zákazníků si velmi vážíme a nabízíme nejen široký sortiment zboží (potraviny, drogerie, spotřební zboží, krmiva pro zvířata...) včetně pravidelných akčních nabídek za zvýhodněné ceny, ale také v průběhu roku speciální promoakce jako odměnu za věrnost. ...

Velkoobchod: -tabákové výrobky -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -další výrobky zaměřené hlavně na restaurační a tabákový prodej. Jsme jediný oficiální přímí dovozci a prodejci tabákových firem jako je Philips Morris CR a.s apod, na Píseckém okrese. Ubytovna: celkem 25 lůžek · 3 pokoje jsou po 5-ti lůžkách · 5 pokojů ...

Velkoobchod, prodej, import: - cukrovinky - bonbony - čokoláda - bonboniéry.

Zakázková výroba sušenek cookies podle vlastního výběru surovin. Nabídka sušenek cookies na přání ze zvolených surovin. Do několika druhů těsta lze přidat oříšky, semínka, pistácie, ovesné vločky, koření nebo tuzemské i tropické ovoce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nápoje -alkohol, vína, nealko -doplňkový sortiment -cigarety, tabákové výrobky -koření.

Výroba, prodej: -pekářské výrobky -svatební koláčky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ovoce -zelenina -potraviny.

Řeznictví. Výroba a prodej: -klobásy -teplá sekaná -libové a debrecínské párky -šunkový salám -kabanos. Maloobchod, prodej: -vepřové a hovězí maso -drůbež -konzervy -nápoje.

Řeznictví-Uzenářství Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny.

Služby: -pekařství. Maloobchod, prodej: -pečivo.

Služby: -občerstvení -bufet. Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny.

Pekárna. Výroba, prodej: -pekařské výrobky -pečivo.

Internetový prodej biopotravin, přírodní kosmetiky a ekoproduktů. Nabídka dětských plen Möltex, přírodních barev na vlasy. Značky Möltex, Logona, Weleda, Country Life, PRO-BIO.

Výroba: -Schwarzenberg 10 světlý -Platan Jedenáct-Světlý Ležák -Platan Premium-Světlý ležák -Platan Granát-polotmavý ležák -Platan nealko -Prácheňská perla- světlý speciál -Schwarzenberg 11 světlý ležák -Lobkowicz premium světlý ležák -Merlin tmavý ležák -Svatý Patrik tmavý speciál -Lobkovicz nealko.

Služby, řemeslo: -pekařství. Maloobchod, prodej: -pečivo.

Služby: -výkup léčivých rostlin -pěstování sazenic léčivých rostlin a koření -výroba bylinkových polštářků.