Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchod,prodej: -potraviny -ovoce,zelenina -uzeniny -pečivo -drogerie -průmyslové zboží.

Výroba: -mlýnské výrobky -zemědělské mletí, mletí do pekáren.

Dovoz a prodej pravé farmářské rýže . Dováženo z Thajska 100% přírodní. Oblast Isaan v Thajsku je vyhlášena produkcí té nejkvalitnější a nejžádanější voňavé dlouhozrné jasmínové rýže. Fáze setí, růstu, sklizně a následného čištění a leštění rýže je prováděna za přísné kontroly a bez chemických přísad. Pole jsou zavlažovány pouze dešťovou vodou, ...

Výroba a prodej: -pochutiny z brambor -smažené bramborové lupínky -slané tyčinky -arašídy. Dceřiná společnost: -SEVESA a.s. Pacov 39501, Starodvorská 352 tel.:565442485;777175167 fax.:565442666 email:sevesa@atlas.cz Url:www.sadba.cz -konzumní brambory -sadbové bramobory.

Velkoobchod, prodej: -tabákové výrobky -kuřácké potřeby -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -cukrovinky.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - masné výrobky, uzeniny - maso.

Služby: -odchov a prodej: -hrabavá drůbež -kachny, husy, krůty -líheň hrabavé a vodní drůbeže -mezinárodní testování drůbeže. Maloobchod, prodej: -vejce -jednodenní a rozkrmená drůbež -jatečně opracovaná drůbež -krmiva. Výzkum: -biologický, zemědělský Provádění kontroly: -užitkovosti, výkonnostních zkoušek, testů ...

Výroba: -chléb -žitnopšeničný -finský, moskevský -sojový, slunečnicový -běžné pečivo -housky, rohlíky a veky -ruční housky -tmavé a sýrové rohlíky -pletýnky a bagety, -banketky a preclíky -jemné pečivo -koláče, buchty, bábovky -cukrářské polotovary a výrobky - zákusky, dezerty GASTRO PROGRAM: -knedlíky ...

Výroba: -likéry a lihoviny -Abstinth, Ořechovka, Carpe Diem, -Baronka, Cherry, Zelené jablko, Meruňka.

Služby: -distribuce balené pramenité vody v obalech 18, 9 l a komplexní služby vztažené k provozu aquamatů -dodávka instantních nápojů, kávy a polévek komplexní řešení pitného režimu zaměstnanců a klientů -služba pro firmy i domácnosti.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nápoje -zástupce firmy BUDVAR, COCA-COLA.

Velkoobchod, maloobchod se smíšeným zbožím. Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb.

Výroba: -mražené výrobky z brambor a ovoce -bramborové hranolky a krokety. Služby: -export -skladování.

Maloobchod, prodej: -potraviny. Správa maloobchodního potravinářského řetězce: -390 02 tábor -Zavadilská 2485 -tel.: 381791321 -fax.:381791320 -mail.:info@flopjih.cz.

Prodej: - smažená cibule pro gastronomii, obchody i přímé spotřebitele

Cukrárna Ambrozia. Výroba, prodej, rozvoz: -na prodejny v regionu Jižní a Střední Čechy -cukrářské výrobky, vycházející z tradice českého cukrářského umění -ruční výroba podle osvědčených tradičních technologií -pečlivý výběr surovin -kvalita -svatební dorty -dětské dorty -zákusky, vánoční a svatební cukroví ...

Sladovna. Výroba, prodej: -slad -český slad plzeňského typu -bavorský, mnichovský slad -slad karamelový.

Výroba: -dietní potraviny -doplňky stravy -speciální potraviny pro kojence a malé děti.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -tabákové výrobky.

Dovoz, prodej: -polotovary pro gastronomii, pekařskou a cukrářskou výrobu -ovocné náplně -polevy -instatní směsi na výrobu pečiva -vaječné polotovary -margaríny a tuky -cereálně vaječné směsi -odlučovací prostředky.

Maloobchod, prodej: -lahůdky -mléčné výrobky -pečivo -uzeniny -ovoce a zelenina -speciality.

Prodej, e-shop: - potřeby pro řezníky, hotely, restaurace, domácnosti - koření, kořenící směsi - potravinářeké obaly - nože, sekáčky, pilky, ocílky - potřeby pro jatka, domácí zabíjačku - kuchyňské nářadí, potřeby a doplňky - nové a repasovanéh řeznické stroje, gastro zařízení - vybavení výroben a prodejen.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží -potraviny.