Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Internetový portál, kde lze najít jednak cviky pro posilování a fitness a zároveň nakoupit vše potřebné.

Dovozce, distributor Café Britt. Poradenství, prodej při zařizování gastrozařízení - kavárna, restaurace: -prodej kávy, káva -čaj -horká čokoláda -kávovary, mlýnky, mlýnek -kontrola kávovaru -reklamní materiál Café Britt -šálky, sklo, popelníky, -reklamní větelný panel, slunečníky, vše s logem café Britt.

Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice. Rodinnné vinařství, výroba vína, víno, vín -15 ha vinic: -lahvová vína mladších i starších ročníků -široký sortiment kvalitních vín typických pro region Podluží -degustace vín s odborným výkladem přímo ve vinném sklepě -přívlastková, stolní, jakostní, sudová, ...

Hostinská činnost. Prodej, kantýny, bufety, dovoz, výdej, občerstvení. Závodní stravování: -4 druhy teplých jídel + zeleninový a salátový talíř -masitá jídla -bezmasá jídla (sladké, slané) -výběrové jídlo -zákusky -studený, teplý nápoj Cateringové služby: -rauty -recepce -pohoštění na objednávku. Výroba, studená, teplá ...

Výroba, prodej: -balené pečivo -balené saláty.

Prodej, pronájem, servis: -aquamaty, nápojové automaty, pressovače, espresso kávovary. Prodej: -balená pramenitá voda -limonády ZON -instantní nápoje - čaje, káva, čokoláda, polévky.

Prodej, e-shop: -dárkové zboží -keramika -hračky, dýchací zvířátka -obrázky -ručníky -víno -květiny -nevadnoucí růže -šperky -balanční náramky -hodiny -Missiva -Emulips -OKG -dřevěné hračky, puzzle -knihy.

Neověřeno. Cukrárna. Výroba, prodej: -zákusky -cukroví -dorta -nápoje apod. Cukrárna.

Velkoobchod: - cukr - olej - sýr - mléko.

Lékárna. Prodej, výdej, e-shop: -léky volně prodejné -homeopatika -doplňky stravy -léčebná kosmetika -čaje -dětský sortiment -veterinární přípravky.

Maloobchod, prodej: - balená voda - aquamat - čaj - sirup - káva. Služby: - pronájem aquamatu - rozvoz vody.

Výroba lahůdek: -obložené chlebíčky -obložené bulky a bagety -obložená vejce -aspiky -zeleninové misky -pomazánky -saláty -příležitostně i obložené mísy.

Firemní víno: -dárková vína, etikety na víno s Vaším logem, dárkové obaly na víno a další doplňky, visačky na lahve (keramické přívěsky), to vše s možností prezentace vaší firmy formou potisku nebo polepu Vaším logem nebo textem.

Velkoobchod, prodej: -nealkoholické, alkoholické -káva, kávy, cigarety, potřeby pro gastromoii.

Pálenice. Pěstitelská pálenice: -palírna. Výroba: -lihoviny.

Krabičková dieta. Služby: -dietní jídlo, na zhubnutí od poradkyně pro výživu a nutriční terapeutku -připravíme 5 porcí vyváženého, chutného jídla. Prodejna OKAY Market s.r.o.: Po-Pá: 06:00 hod - 09.00 hod. Po-Čt: 17:00 hod - 24:00 hod. Ne: 17:00 hod - 24:00 hod

Zemědělská výroba. Pěstování a distribuce, prodej, export: - produkty rostlinné výroby: - krmiva, oboloviny, bioprodukty. Prodej zemědělských komodit pro velkoodběratele a maloodběratele. Pěstování, velkoobchod, distribuce: - BIO produkce, produkty přechodného období-BIO - brambory, pšenice, kukuřice, ječmen, proso, ...

Velkoobchod, dodávka, distribuce, prodej: -nápojů, nápoje-voda, vody -distributor barelové vody pro celou Moravu -pro domácnosti, ordinace, firmy, kanceláře atd. -prodej barelové vody, limonády, sirupy a automaty na horké nápoje. -aquamaty, sanitace a ozonové generátory. Voda ZON-více než 60let tradice neměnné kvality vody vhodné ...

Řeznictví, uzenářství. Prodej: - maso - uzeniny.

Cukrářství. Specializovaná výroba dortů na objednávku. Výběr z více než 2000 druhů dortů.

Distributor OKG: -zdravá výživa -odborné poradenství.

Vinařská společnost. Výroba, prodej: - víno. Zemědělská výroba, pěstování: - vinná réva.

Dietní program až do domu: -dietní stravování -krabičková dieta -zdravé hubnutí -rozvoz jídel.