Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodejna, maloobchod: -čerstvé, trvanlivé pečivo (denně až 3 závozy -doplňkový sortiment ostatních potravin -možnost objednávek čerstvých cukrářských výrobků a výrobků studené kuchyně.

Prodejna, maloobchod: -čerstvé, trvanlivé pečivo (denně až 3 závozy -doplňkový sortiment ostatních potravin -možnost objednávek čerstvých cukrářských výrobků a výrobků studené kuchyně.

Prodej: - potraviny - nápoje.

Pekařství PANERIA - ochranná známka sítě specializovaných obchodů pekařských výrobků. Výroba, maloobchod, prodej: -pečivo -chleba -buchty -cereálie -rychlé občerstvení, restaurace: -francouzská snídaně -bagety -studená kuchyně (chlebíčky, saláty) -pizza -panini. Služba: -objednávka, dovoz zboží. Značka PANERIA: ...

Prodej: -ryby živé sladkovodní.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potravinářské přísady -konzervační látky, stabilizátory -emulgační činidla -tresti.

Zemědělství, zemědelské družstvo. Pěstování, prodej: -rostlinná výroba: -pšenice -vinná réva, vinohradnictví -ovocnářství, ovoce.

Výroba, prodej a degustace: -víno pro malo i velkoodběratele -různé odrůdy bílých a červených vín.

Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny, uzenářské speciality.

Maloobchod: -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny - krůtí speciality.

Produkce, výkup, export: -ovoce, lesní a volně rostoucí plody pro průmyslové zpracování -distribuce v čerstvém a zmrazeném stavu -koncentráty, šťávy, dřeně.

Výroba, velkoobchod, prodej, distribuce, potravinářské výrobky k dochucování a přibarvování potravin. Výroba aromata pro dochucování lihovin, cukrovinek, zmrzlin a ostatních potravinářských výrobků. Potravinářská barviva, karamely pro barvení potravin, piva, lihovin i dalších produktů. Extrakty koření a směsi koření -saromexy a emulze. ...

Velkoobchod, prodej, skladování: -potravinářské a nepotravinářské zboží -potraviny -průmyslové zboží.

Pohostinství: -nápoje: -pivo -alkoholické -nealkoholické. Stravování: -obědy -večeře. Koloniálek: -prodej: -smíšené zboží -drogerie.