Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
E-shop s velkým výběrem nízkosacharidových produktů (low carb), s vysokým obsahem bílkovin (proteinů) a nízkým obsahem tuků.

Internetový prodej bílých, červených, růžových a šumivých vín, sektů a hroznového moštu. Nabízíme Muškát moravský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Cuvée Moje Hlava, Ryzlink rýnský, Merlot, Rulandské modré a další. Provoz vinotéky.

Výroba a prodej jakostní a přívlastková vína, víno. Odborně řízené ochutnávky a ubytování. Nabízíme také výklady o vinohradnictví.

Prodej, e-shop: - výroba a prodej kosmetiky z Mrtvého moře, biokosmetiky a doplňků stravy

Prodej, e-shop: - víno červené, bílé, růžové, vína Pavelka - potřeby pro vinaře - stojany na víno - obaly na víno - doplňky, otvíráky - dárkové kartonové obaly - dárkové tašky - dárkové obaly ze starého dřeva - vinné nálevky - sklo nápojové, skleničky - keramika - uzávěry, nálevky

Prodej: -čaj - sypaný, sáčkový -kává -kávové výrobky.

Výroba, prodej: -perlivá vína Šumivá vína -sycené nápoje. Služby: -lahvování, filtrování nápojů.

Cukrárna Pavel Jankůj v Domašově v okrese Brno - venkov se zabývá vlastní výrobou zákusků,  svatebních dortů, perníků, koláčů a vánočního cukroví. V letních měsících se u nás můžete osvěžit námi vyráběnou kopečkovou zmrzlinou více příchutí.  Dále v naší cukrárně nabízíme horké nápoje, široký výběr lahodných káv, cukrovinky a oplatky a mnoho ...

Maloobchod: -smíšené zboží.

Společnost Czech Nutrition s.r.o. se zaměřuje na prodej doplňků stravy na hubnutí, sport, svaly, posilování, pro zdravý životní styl a také oblečení a láhve.

Pavel Bojanovský se zaměřuje na prodej medu a dalších včelích produktů.

Penzion a ubytování. Kapacita 15 osob. Ochutnávka vín s prohlídkou sklepa.

Společnost AMPELOS, ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ ZNOJMO, s.r.o. je nejstarším šlechtitelským pracovištěm v České republice a jedním z nejstarších na světě, založeným v roce 1895. Jedná se o vinařství na Jižní Moravě.

Malá rodinná pražírna ze Znojma. Kavárna. E-shop: - káva VALI CAFFE - mletá káva - boxy na kávu - mlýnky na kávu

Internetový prodej parfémů a kosmetiky: - YODEYMA parfémy - doplňky stravy - kosmetika (mýdla, péče o ruce, péče o tělo a vlasy, solární kosmetika, tělové peelingy) - ústní hygiena - svíčky v plechu.

Vinařství Soška s.r.o. se zaměřuje na výrobu jakostního vína, provozuje vinný sklep, zajišťuje degustace a k dispozici má i penzion k ubytování. Sídlo firmy: Olomouc, Slovenská 538/3, PSČ 779 00

Rodinné vinařství se zaměřením na výrobu malých šarží zemského vína. Možnost zakoupení vín ve vinotéce nebo přes eshop. Možnost degustace vína, vstup domácím mazlíčkům povolen

Produkce a prodej piva : - Zlatý Josef - světlý ležák - Tmavý Josef - tmavý ležák Prodej pivního skla

- osobní trenér - redukce hmotnosti - nárůst svalové hmoty - poradenství - doplňky stravy

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.