Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny -salámy -sekaná -paštiky -polévky -aspiky -zabijačka-jitrnice, jelita, tlačenka, škvařené sádlo. Tato prodejna se nachází na autobusovém nádraží ve Znojmě u objektu bývalé octárny Vdoucí prodejny: Anna Petrusková

Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny -salámy -sekaná -paštiky -polévky -aspiky -zabijačka-jitrnice, jelita, tlačenka, škvařené sádlo. Tato prodejna se nachází u parkoviště naproti hasičům na Pražské ulici Vedoucí prodejny: Ivana Dohnalová

Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny -salámy -sekaná -paštiky -polévky -aspiky -zabijačka-jitrnice, jelita, tlačenka, škvařené sádlo.

Vladimír Trávník provozuje v Mutěnicích vinařství a zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů bílých, růžových a červených vín. V současnosti obděláváme cca 2 ha vinic, jejich stáří se pohybuje v rozmezí 12 až 50 let.  Část hroznů nakupujeme od našich stálých dodavatelů – vinařů. Obhospodařujeme tři vinohradnické trati, a to "Mutěnskou ...

Velkoobchod a maloobchod - nápoje a lihoviny

Zpracování a velkoobchod s bioprodukty - produkty z ekologického kontrolovaného zemědělství se specializací na bio čaje, bio koření, bio kávu a bio cukrovinky. Produkce, zpracování produktů z kontrolovaného ekologického BIO zemědělství. Zastoupení rakouské společnosti Sonnentor.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - sudová vína - lahvová vína. Výroba, lahvování: - vína, víno z vinných hroznů.

Prodáváme vysoce kvalitní extra panenský olivový olej z Kréty. Olivy pochází z našich rodinných olivových hájů. Olej je získán přímo z oliv a pouze mechanickými postupy z prvního lisování za studena. Je jednodruhový z odrůdy Koroneiki a má ochrannou známku původu Sitia Lasithiou Kritis P.D.O. Vyzkoušejte opravdu kvalitní a autentický krétský olej.

Výroba, prodej: -cukrářské výrobky -mini zákusky -dorty, zákusky, cukroví -deserty, čajové pečivo.

Mladé vinařství, které vyrábí vína v harmonii s přírodou. Vína mají jedinečnou charakteristickou chuť díky oblasti, kde dozrála - podhůří Bílých Karpat. Vína můžete ochutnat u vinohradu vinařství nebo je možné si je objednat přes e-shop. Prodáváme degustační sety nebo dárková balení vín a také dárkové poukazy na nákup vína.

Výroba a prodej: - pekárenské výrobky - cukrářské výrobky - mouky a mlynárenské výrobky - těstoviny.

Jsme malé rodinné vinařství v obci Čejkovice, nacházející se na jižní Moravě 40 km jihovýchodně od Brna v okrese Hodonín. Cesta vinaře Zdeňka Drábka začala již v jeho 15 letech, kdy s nevlastním otcem vyráběli víno pro svou vlastní spotřebu. V roce 2017 se rozhodl opět vrátit k malému vinařství a založil Víno Drábek a tak nabídl své vína i široké ...

Společnost fruli company s.r.o. se zaměřuje především na ruční výrobu výjimečných sirupů, zajímavých čokolád, našich frulitek a dokonalých dortů. Vždy vyrábíme jen to nejlepší, co nám příroda dovolí a chceme těmito výrobky dělat lidem radost. Osobně nás můžete navštívit v cukrárně fruli CAFETERIA ve Vyškově, ve které každý den prezentujeme a ...

Pěstitelé zeleného chřestu.

Služby: - obchod - dovoz ovoce, zeleniny přímo do firem - bedýnky, mošty, šťávy

IREKS ENZYMA s.r.o. dodává suroviny pro pekaře, cukráře a výrobce zmrzliny.

Mitrovský dvůr, a.s. se zaměřuje na chov prasat, zpracování a prodej masa a provozuje restauraci.

MVDr. Vlasta Křížová se zaměřuje na prodej vitamínů a potravinových doplňků.

Vinařství Fučík zajišťuje výrobu, prodej a eshop vín - přírodní vína zrozená Mikulovem. E-shop - víno (červené, bílé, růžové, bubliny, oceněná vína), dřevěné krabičky na víno, káva, vínovice. Navštivte také náš degustační sklep a užijte si ubytování v hotelu Ryzlink.

Rodinné vinařství, e-shop: - bílá vína.

Pivovar. Výroba nepasterovaného, nefilrovaného piva. Internetový obchod, eshop, prodej: - pivo v KEG sudech - 10l, 20l, 30l, 50l - pivo v 1l lahvích.

Výroba a prodej vín, vinárna. Po předchozí domluvě posezení při víně s občerstvením. Ochutnávky, degustace do 30 osob. Lahvová i sudová vína. Sauvignon, Zweigeltrebe, Ryzlink rynský, Rulandské bílé, Rulandské modré, ...