Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Výroba, prodej: -vinařství -víno -bílé víno -červené víno -vinný sklep -kapacita 14 osob -ubytování.

Vinařství, výroba, prodej: -víno, vína, vín. -pěstování revá vinná, hrozny, hrozen -výroba vysoce jakostní přívlastková vína. -výroba vín z vlastních hroznů -víno vhodné do progastronomie, vinoték, soukromích archivů ale hlavně pro všechny milovníky kvalitních vín. -všechny odrůdy vín Vinný sklep, sklípek: -posezení ve sklepě -prohlídka ...

Farma Labuty s.r.o. se zaměřuje na chov slepic a prodej čerstvých vajec.

Vinařství, výroba, prodej, distribuce, vinotéka: -nejkvalitnější vína na Moravě -vína, víno, vín -bílé, červené víno -přívlastkové víno -specializované víno -ledové, slámové víno, víno z botrytických výběrů. Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice -30 ha vinic-Pavlov, Mikulov, Sedlec. Odrůdy: Ryzlink vlašský, ...

Rodinné vinařství. Prodej vín z vlastní produkce - e-shop.

Jaroslav Šlichta provozuje vinařství, vinné sklepy a poskytuje stylové ubytování.

Antonín Valihrach provozuje rodinné vinařství s výběrem vysoce jakostních bílých, červených a růžových vín.

-Občerstvení -Ochutnávka vína -Prodej vína -Doplňkové služby -Ubytování

Vinařství. Celoroční ubytování. Posezení ve vinných sklípcích s degustací pro kolektivy, zájezdy na objednávku.

Vlastislav Klobása se zaměřuje na výrobu a prodej různých druhů vín.

Sdružení vinařů. Výroba a prodej: -víno, vína -červená, bílá vína. Vinařství, vinný sklep, sklípek. Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice.

Vinařství. Výroba, prodej: -víno. Sudové víno Jakostní vína.

Jiří Šebetovský se zaměřuje na zemědělskou činnost a pěstování bio potravin.

Cukrářské potřeby u Bohunky. BV Kamenné prodejně v Hodoníně najdete široký sortiment gelových a prachových barev, fondánů, marcipánů polev, cukrového sypání, džemů a náplní, marcipánů a marcipánových figurek, formy na pečení, tácky pod dort a svíčky.

Maloobchod, prodej: -potraviny -trvanlivé potraviny -čerstvé potraviny -kosmetika, drogerie -textil, konfekce, módní doplňky, obuv -potřeby pro zvířata -hračky, sport, hobby -auto-moto potřeby -kancelářské potřeby, papír, párty zboží -elektro, domácí potřeby -knihy, hudba, video, denní tisk.

Maloobchod, prodej: -potraviny -trvanlivé potraviny -čerstvé potraviny -kosmetika, drogerie -textil, konfekce, módní doplňky, obuv -potřeby pro zvířata -hračky, sport, hobby -auto-moto potřeby -kancelářské potřeby, papír, párty zboží -elektro, domácí potřeby -knihy, hudba, video, denní tisk.

Zdeňka Egnerová s věcmi pro matky s dětmi, do domácnosti, kosmetikou, dezinfekcí a parfémy.

Rodinné vinařství Srholec v Mikulově. Možnost ochutnání našich vín v historickém sklepě. Výroba bílých, červených a růžových osobitých vín.

Vinařství Plenér s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej jakostních vín, po domluvě realizuje individuální degustace a v letních měsících zpřístupňuje vinný sklípek.

Zpracování, výroba, prodej -včelí produkty -med.

Gravitační vinařství VILAVIN hospodaří na 27 hektarech vlastních vinic ve vyhlášených vinařských obcích Novosedly a Dobré Pole. Na třech kopcích rozdělených do sedmi viničních tratí s rozdílným podložím, kdy každá nabízí charakteristický výraz – terroir, má VILAVIN 18 vinic. Pěstujeme celkem 8 odrůd: Chardonnay, Pálavu, Pinot Gris, Pinot Noir, ...