Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Jsme jedna z nejdéle fungujících pražíren v ČR. Za víc jak 25 let pražení kávy, nám prošly rukama a také pražičkou, stovky kvalitních druhů káv. Dokonalým pražícím postupem Vám zprostředkujeme maximální kávový zážitek.

Vinotéka Vinařský grunt Brumovín. Prodej: -sudová, lahvová vína - bílá, červená. Jaká vína nabízíme: - Rulandské bílé, Rulandské šedé, Neuburské, Ryzlink vlašský a rýnský, Sauvignon, Sylvánské zelené, Müller-Thurgau, Veltlínské zelené, Iršai Oliver - Frankovka, Dornfelder, Alibernet, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia.

E-shop: - sportovní výživa - fitness oblečení - sportovní potřeby

Odloučené oddělení pro výdej léků a zdravotnických prostředků (zkráceně OOVL). Výdej léků a zdravotnických prostředků. Nejsou zde dostupné individuálně připravované léky, neboli přípravky speciálně připravované podle lékařského předpisy pro konkrétního pacienta. Zaměřujeme se na odborné a bezplatné poradenství, které je vysoké úrovni. ...

Nabízíme: -veškerý základní sortiment léků, léčiv, léčivých přípravků -dodání speciálních léků a léčiv na objednávku do 24 hodin -široký sortiment bylinných, dětských a míchaných čajů -poradenství v oblasti homeopatie a jejich široká nabídka -obsáhlý sortiment zdravotnického materiálu a ostatních zdravotnických pomůcek i na ...

Cukrárna, cukrářská výroba: - dorty - zákusky.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Velkoobchod, distribuce, maloobchod, prodej: -velkoobchodní prodej alkoholické a nealkoholické nápoje, prodej tabákové výrobky, cukrovinky, a další sortiment pro restaurace a potravinářské obchody. -alkoholické nápoje, alkohol, destiláty -tabákové výrobky, cigaretový tabák, lulkový tabák, cigarety všechny značky, kuřácké ...

Zakázková výroba: - potravinové doplňky - doplňky stravy - kosmetické přípravky, kosmetika - veterinární přípravky.

Vinařství: - vinný sklípek - degustace vín - prodej vína, e-shop.

Jatka: -porážka jatečních zvířat. Výroba a zpracování masných produktů.

Cukrářská výroba. Trvanlivé pečivo, piškotové pečivo, dorty, zákusky, cukrovinky, řezy, rolády, směs zákusků balená, rumové koule, čajová marína.

E-sho, prodej - potřeby a oblečení pro miminka - přebalovací podložky - zdravé potraviny pro děti - autosedačky, kočárky, nosítka - hračky.

Vinařství: - výroba vína - poradenství při zakládání vinařství - degustace - výroba firemního vína.

Cukrárna - zákusky vlastní výroby - chlebíčky - domácí cukrářské piškoty a kokosky - zmrzlina vlastní výroby.

Prodejna, maloobchod: -čerstvé, trvanlivé pečivo (denně až 3 závozy -doplňkový sortiment ostatních potravin -možnost objednávek čerstvých cukrářských výrobků a výrobků studené kuchyně.

Prodej, eshop: -alkohol -tabák.

Sdružení VINET. Soukromý vinař.

Maloobchod, prodej: - čokoláda - čokoládové pralinky.

Cukrářství. Cukrářská výroba.