Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Prodej: - zemědělské produkty -potravinářské zboží.

Výroba, prodej, e-shop: - sušené maso - sušené hovězí maso - sušené krůtí maso.

Specializovaný obchod čajem Dilmah, dárky, čajový porcelán a potřeby, dárkové kazety .

Vinařství, výroba, prodej: -vína vlastní výroby -vína jakostní, odrůdová a výběry místních výrobců -degustace dle dohody od 8 do 20 osob -studená i teplá kuchyně, rauty a něco sladkého z naší cukrárny -káva, nealkoholické nápoje.

AVITEX agency: Ubytování a servis pro veletržní vystavovatele v Brně a okolí Zajištění: -prostor pro prezentaci na BVV* -návrh a stavba stánků -party servis, rauty, večírky, školení, semináře -občerstvení na stánek, catering, dovoz obědů -hostesky-casting, ušití kostýmů -tlumočnice -letenky (transfer do hotelů) -zajištění dopravy-půjčení ...

Fitness shop. PRODEJ proteinů, Gainerů, spalovačů, kreatinů, anabolických látek, aminokyselin, vitamínů, proteinových tyčinek a jiných doplňky ke cvičení.

Prodej čerstvého vepřového a hovězího masa, kuřecího, krůtího. Masa mražená, telecí, zvěřina a uzeniny. Zásobujeme prodejny, restaurace, školy. Rozvoz chladírenskými vozy.

Maloobchod, prodej: - dárkové koše - dárkové kazety - bonboniéry - káva, čaj - salámové kytice.

Výroba - polotovary pro zdravou výživu, KLASO z pšenice, paštiky z luštěnin a obilovin, SONE obilná majonéza, KLASIK obilný krém. Nakladatelství - receptáře pro bezmasou stravu, normy pro bezmasou stravu. Kurzy - zdravá výživa pro laiky, školení pro kuchaře v oblasti vegetariánské stravy.

Velkoobchod, rozvoz: - gastro sortiment - potraviny pro gastronomické provozy.

E-shop: - dekorativní kosmetika - kosmetika - potravinové doplňky

Kromě internetového obchodu provozujeme především velkoobchod. Nabízíme tradiční domácí italské speciality od malých rodinných výrobců, u kterých jsou dodržovány klasické výrobní postupy.

Výroba kosmetiky a výživových doplňků - parfémy - parfémové esence.

Velkoobchod - přírodní kosmetika ručně vyráběná - porcelán dárkové balení - sypané čaje - plantážní káva - dárkové zboží - porcelán (dárkové balení) - sypané čaje.

E-shop: - pražená káva - mlýnky na kávu - koření - kávovary Pražírna.

Prodej přírodních potravinových doplňků a kosmetiky.

Výroba a prodej Churros - španělská specialita Churros se skořicí, s česnekem, máčená v čokoládě a plněná nugátem.

Distribuce: - potravinářská aditiva - kořenící směsi, aditiva pro masný průmysl - přírodní cukry, sirupy

Internetový obchod, e-shop: - ukrajinská vodka Khortytsa.