Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Prodej: -cukrářské výrobky zákusky, dorty, čajové pečivo.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -nápoje alkoholické a nealkoholické, pivo, víno, sekty, šampaňské, minerální vody -sirupy -konzervovaná zelenina -kompoty -kečupy, hořčice, tatarka -oleje -koření -cukrovinky -slané doplňky -káva, čaj -mléčné výrobky -mražené a chlazené potraviny -cigarety, doutníky -drogistické zboží.

Výroba, prodej: - bagety - palačinky

Pekárna - pečivo na objednávku, na přání zákazníka včetně dopravy výroba - maxi koblihy - maxi vdolky - koblihový špíz - speciální výrobky pizza rohlíky, sedlácké rohlíky, slané tyčinky, tvarohové - chudí rytíři, babiččin perník - pečivo na slavnostní příležitosti a rauty - pečivo s upravenou gramáží dle přání zákazníka.

Výroba, prodej: -energetický nápoj

Dodávka: - ovocné i neovocné suroviny z celého světa pro potravinářský průmysl - mražené produkty - pyré - sterilované ovoce - sušené ovoce

Dovoz a distribuce sýrů. E-shop - exotické nectary a limonády - olivový olej - ryby - sýry - luštěniny. Studio CAROL - kosmetické ošetření pleti - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - masáže.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -německá energetická čokoláda

Výroba, prodej, e-shop: -potravinové doplňky stravy

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -absinth -absintové zboží

Služby: - marketingová agentura Výroba, distribuce: - léčebná kosmetika - doplňky stravy - zdravotnické potřeby

Maloobchod: - zdravá výživa - potravinové doplňky

Vinotéka. Vína od malovinařů a rodinných firem a to především z Moravy. V příjemném nekuřáckém prostředí vinotéky je možné posedět nad sklenkou sudového či lahvového vína

Prodej: - balená pramenitá voda - barely s vodou do nápojových automatů. Provozování: - nápojové automaty, automaty na vodu, aquamaty.

Výroba, prodej, rozvoz (zdarma): - polévky - polední menu - zeleninové saláty - grilované kuře. Zaměřujeme se na vaření poctivých jídel z kvalitních moravských surovin.

Cukrárna: -zmrzliny, zmrzlinové poháry -zákusky, dorty -míchané nápoje -obložené chlebíčky -točené pivo, kofola. Příjem objednávek na: -obložené chlebíčky -dorty -vánoční cukroví -cukrářské výrobky.

Cukrárna Řečkovice s kavárnou. Dorty Zákusky Mini zákusky Vánoční cukroví Zmrzlina Chlebíčky

Jsme malá rodinná firma, která vznikla začátkem roku 2016 s cílem zprostředkovat milovníkům kávy i těm, kteří s kávou právě začínají, zajímavou nabídku káv z celého světa. Naším cílem je vytvořit dlouhodobý vztah mezi námi a zákazníky. Chtěli bychom se s Vámi podělit o co nejvíce informací o nás, o pražírně i o cestě, jak jsme na ni vlastně ...