Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Rodinné vinařství. Výroba, prodej, distribuce vína. Celková roční produkce činí 70 000 lahví vína. Odrůdová, přívlastková vína, víno. Červené, bílé, růžové lahvové víno. Ochutnávka, degustace vín. Výroba z vlastních hroznů i z hroznů nakoupených od letitých dodavatelů z proslulých viničních tratí Pálavských vrchů, kde je ověřen původ a ...

Velkoobchodní prodej hlívy ústřičné.

Prodej: - vína - hudební nosiče s folklorní tématikou mnoha regionů - upomínkové předměty lidového charakteru.

Pálenice. Co si kdo sám přiveze, vypálí.

Vinařství Vala. Prodej vína. Degustace. Sklep s ubytováním: Zelnice 69 691 06 Velké Pavlovice.

Vinařství: -výroba vína, prodej, dárková balení, jakostní vína, vína s přívlastkem, ledová, slámová vína. Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice.

Vinařství. Výroba, prodej: -víno, vína -bílá, červená -jakostní, výběrová, odrůdová, kabinet, pozdní sběr. Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice -obhospodařujeme 5 hektarů vinic. Vinný sklep (sklípek): -ochutnávka -100 druhů archivního vína.

Výroba, prodej: - obložené bagety, chlebíčky, mísy a zeleninové saláty.

Výroba. Čokoláda (výhradně belgická) a jiné sladkosti s reklamním potiskem. Čokoláda v privátním balení: - gramáže 4g, 5g, 20g, 35g, 50g, 85g a nejžádanější tabulka 250g - hmota mléčná, hořká, bílá, Extra hořká 70% - čokoládové bonbóny - skořicovo-karamelové biskvity, belgické Lotusky v privátním balení/zakázkový potisk obalu/ - ...

Výroba, distribuce, prodej: -kečupy -majonéza a tatarská omáčka -sirupy -od 10 palet -chipsy.

Výživové poradenství i pro sportovní a redukční výživu, diabetes, celiakii. Odborné přednášky a služby fitness instruktorka. Diagnostika vašeho současného stavu, sestavení jídelníčku a posléze dohled a pravidelné konzultace. Pořádáme lekce zumby.

Velkoobchod, prodej: - potraviny - drogerie.

Výroba, prodej: -víno, lahvová. -vína jakostní i přívlastková -dodávka do vinoték, restaurací. Vinný sklep- Sadová 645.

Vinařství, výroba, prodej: -vína, víno, vín -červené, bílé víno -odrůdové, jakostní, přívlastkové -lahvové víno -roční produkce cca 10000 lahví. -pěstování réva vinná, vinice. Vinný sklep, sklípek: -možnost pořádání oslava, narozeniny, večírek, jiné akce -možnost občerstvení -ochutnávka, degustace víno, vína -turistika, ...

Vinařství, výroba, prodej vína, víno, vín. Lahvové vína: -Rulandské bílé, Aurelius, Muškát moravský André, Frankovka, Modrý Portugal, Rulandské šedé-slámové víno Sudové vína: -bílé-Müller Thurgau, Veltlínské zelené, -červené-Modrý Portugal, Cuveé André, Zweigeltrebe, Frankovka, André.

Dovoz potravinových doplňků ze zahraničí pro jednotlivce i celé rodiny..

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží -potraviny.