Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Prodej, eshop: -výrobce a distributor moravských a zahraničních vín, dárkových kazet, pískovaných lahví a sommelierských doplňků -ochutnávky a prezentace vín. Vinotéka "Víno Hruška" Tř. 2.Května 2385, Zlín 76001 tel.:775785080.

Výkup medu.Včelí produkty. Výroba a zpracovávání a prodej medu, -balený med -med s léčebnými účinky -akátový, tmavý lesní, lipový, květový med -med balený do sklenic -230g po 10-ti ks ve folii -400g po osmi ks ve folii -900g po 6-ti ks ve folii -balený do plastových medvídků, -250g po 10-ti ks ve folii -jednoporcové balení-20g po ...

Dovoz, distribuce kvalitních nápojů, cukrovinek a vybraných specialit. Sortiment. - japonské ledové čaje OISHI - pochoutky z mořských řas TAO KAE NOI - cukrovinky POCKY - arašídy KOH-KAE. Rozšiřujeme nabídku o další výjimečné zboží, které objevujeme po celém světě. Jsme zapojeni v systému EKO-KOM, který zajišťuje sdružené plnění ...

Výroba a rozvoz tradiční indické kuchyně. Nabídka obědů pro firmy, zajištění indických pokrmů pro firemní večírky a party.

Vinařství, pěstování réva vinná, vinice.

Vinný sklep, sklípek. -stylové posezení s krbem -kapacita 50 osob -výroba, prodej vína, víno, vín -degustace, ochutnávka, košt cca 14 vzorků vína, víno s odborným výkladem -vína sudová, lahvová, jakostní, přívlastková, archivní, -prohlídka vinný sklep, technologie výroby vína, víno a vinohradu -zajištění ubytování -studená, ...

Výrobní závod Modřice. Moderní linka a porcovna na zpracování kuřat s vysokokapacitním vychlazovacím tunelem. Výroba, zpracování: -chlazená, zmrazená celá kuřata, dělené maso, masné polotovary. Masná výroba: - párky, klobásy - šunka, měkké salámy.

Pěstitelské pálení: -ovocný lihovar.

Maloobchod, prodej: - chlazená, mražená drůbež - chlazená, mražená zelenina.

Služby, prodej: -prodej vína -prodej sektů -lahvování -degoržování. Sídlo firmy Spojovací 596 Tuchlovice, 273 02.

Vinařství -vína, víno, vín. Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice.

Služby: - návrh a vybudování na míru do Vašich prostor aktivní vinný sklep - vybavíme sklep systémem úložných prostorů na víno, klimatizací, nábytkem - nabízíme domácí vinotéky, regály, police, stojany pro uskladnění nebo vystavení vína - nabízíme kvalitní vína, která běžně nenakoupíte.

Kupteonline.cz: - široká nabídka téměř 10.000 položek - hračky a hry, dětské potřeby, knihy, parfémy a kosmetika, přírodní a BIO produkty, sprotovní hry a hračky či gadgets - originální dárky. Internetový obchod Budme-zdravi.cz se specializuje na několik velkých oblastí – zdraví, krása, hubnutí a fitness a elektronika. Výdejní místo ...

Rodinné vinařství, výroba, prodej, distribuce vína, víno, vín. Výroba je založena na produkci hroznů z vlastních vinic. Výroba kvalitní odrůdové vína. Pěstování vinice, réva vinná. Bílé, červené vína. Odrůdová jakostní s přívlastkem.

Vinařství, výroba, prodej vína. Nabízíme bílé víno Rulandské šedé, Veltlínské zelené, Sauvignon, Chardonnay, Tramín červený, Pálava. Červené víno - Modrý Portugal, Cabernet Moravia, Zweigeltrebe, Dornfelder a Merlot. Celkem nabízíme 12 druhů vín. Dárková balení vín. Degustace vín.

Internetový obchod - potravinové doplňky - balzámy, krémy, gely, ... - přípravky pro zdraví.

Internetový prodej, e-shop, prodej léčiv. -aromaterapie -gemmoterapie -čaje, káva, koření -potravní doplňky -kosmetika -masážní prostředky.