Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Vinařství. Výroba, prodej vín. HLAVNÍ ZPRACOVÁVANÉ ODRŮDY Rulandské bílé, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Tramín červený, Muškát moravský, Sauvignon, Modrý Portugal, Rulandské modré, Frankovka, Zweigeltrebe a mnoho dalších.

Profesionální přístrojová pedikůra vhodná a bezpečná nejen pro diabetiky, lidi s poruchou srážlivosti krve a těhotné ženy. Rovnání zarůstajících a zhuštělých nehtů. Nehtová rovnátka- ortonyxie. Modeláž nehtů na nohou gel lakem. Prodej přírodní kosmetiky, potravinové doplňky Finclub, CaliVita.

Maloobchod, prodej: - květiny - ovoce - zelenina. Květinářství.

Vinařství, výroba, prodej vína, víno. Výroba jakostní, přívlastkové víno. Ochutnávka, degustace vín. Nabídka vína: Ryzlink rýnský, Rulandské šedé, Veltlínské zelené, Müller Thurgau, Frankovka. Ubytování ve vinném sklepě: -vinný sklep, sklípek -ochutnávka, degustace, košt vína -3 pokoje pro 11 osob -sociální zařízení včetně ...

Prodej: -maso, masné výrobky (masa, masných výrobků) -vepřové, hovězí, uzeniny, drůbež.

Prodej - potravinové doplňky Diagnostika EAV Prodej - přírodní produkty - regenerační přípravky - přípravky z léčivých rostlin Zprostředkování - masáže - baňkování - lávové kameny Poradenství - pro epileptiky - k detoxikaci - k pitnému režimu - k výživě a stravování.

Velkoobchod, prodej: -vše pro vinaře a milovníky vína, víno -výhradní dovozce a distibutor Tokajské víno -gastronomie-příslušenství, vybavení. Provozování, komplexní realizace, prodej, komplexní dodávka: -větrná, větrné elektrárna, elektrárny -energetické poradenství, energetika -větrná energie-alternativní zdroje, obnovitelné ...

Pekárna. Výroba, prodej: - běžné pečivo - chléb - jemné pečivo - cukrářské výrobky - dia výrobky.

Pekárna. Výroba, prodej: - běžné pečivo - chléb - jemné pečivo - cukrářské výrobky - dia výrobky.

Pekárna. Výroba, prodej: - běžné pečivo - chléb - jemné pečivo - cukrářské výrobky - dia výrobky.

Pekárna. Výroba, prodej: - běžné pečivo - chléb - jemné pečivo - cukrářské výrobky - dia výrobky.

Pekárna. Výroba, prodej: - běžné pečivo - chléb - jemné pečivo - cukrářské výrobky - dia výrobky.

Pečení domácích zákusků a dortů. V naší nabídce máme zákusky také pro lidi trpící celiakií - bezlepková dieta, nebo pro diabetiky. Výroba slaných dortů.

Prodej, výroba pečivo. Obchodní činnost

Prodej - sudová vína, jakostní vína s přívlastkem, sekty.

Prodej, e-shop: -moravské vína -čaje, káva, čajové a kávové nádobí -med a medové pochoutky -vodní dýmky, vonné a dekorativní svíčky -dárková kosmetika.

Prodej: - smíšené zboží. Čistírna - prádelna.

Prodej: - ovoce a zeleniny - květiny.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.

Velkoobchod, prodej, distribuce: -cukrovinek -hračky s cukrovinkou -lízátka -pendreky -želé -žvýkačky -další sortiment. E-shop, internetový prodej: -cukrovinky -parfémy - ESSENS, FM GROUP -dárkového zboží - dámské, pánské, pro děti.

Zdravá výživa, krabičkoví dieta.

Maloobchod, prodej smíšeného zboží: - potraviny: - široká nabídka pečiva, ovoce, zeleniny, trvanlivých výrobků, mražené potraviny - základní drogistické zboží .

Prodej potravinových doplňků Prodej - léčivé rostliny a přípravky - přírodní produkty - regenerační přípravky - přípravky z léčivých rostlin

Vinařství DVOŘÁČEK LTM, s.r.o. (Lubomír, Tomáš, Martina) je malou rodinnou firmou, zabývajícím se pěstováním vinné révy a výrobou kvalitního vína několik desetiletí. Naše firma se zaměřuje na výrobu vysoce jakostních, přírodních moravských vín. Nejen při samotné výrobě vína, ale i při pěstování hroznů dodržujeme přísná pravidla a ...

Cukrářství DORTÍK. Pekařství, cukrářství. Svatební, narozeninové, dezertní a ostatní dorty. Svatební zákusky, koláčky, mini zákusky a ostatní cukroví. Ostatní cukrářské výrobky.