Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej, výroba: - víno.

E-shop s asijskými potravinami. Asijské speciality ve vaší kuchyni. Naším cílem je popularizace exotických jídel u vás doma. Široký výběr, dodatečné služby. Na našich stránkách najdete rovněž recepty a aktuality ze světové kuchyně.

Výroba, prodej: -vinařství -vinná réva -víno červené, bílé -výběr z mnoha odrůd

Cestovní agentura Průvodcovská činnost i v německém jazyce vzdělávací činnost v oblasti cestovního ruchu Prodej - vína. Vinotéka.

Služby, výroba, prodej: -Pekařství

přerušení: od: 10.6.2013. Velkoobchod, e - shop - vína.

Distribuce - káva, prodej - cukr - smetana - biskvit - čokoláda - mandle v čokoládě Prodej - kávovary pákové, automaty, mlýnky a překapávače - ke kávovarům změkčovače, počítadla vydaných káv, příslušenství, čištění a údržba Výroba - káva.

Distribuce, prodej: - suché plody - sušené ovoce - cukrovinky.

Velkoobchod - trvanlivé uzeniny Velkoobchod - vína sudová, lahvová.

Restaurace: - minipivovar v centru Brna, výroba vlastního piva - česká domácí kuchyně v moderním pojetí.

Výroba pekařských směsí, zlepšujících přípravků na chleba, běžné pečivo, jemné pečivo.

přerušení: od: 1.1.2014 Prodej - smíšené zboží.

Mrazírny. Sklad, prodej CASH&CARRY : - hluboce zmražené potraviny. Pronájem: - chladírenských, mrazírenských a suchých skladů.

Vše bez lepku - Celiakie již pro Vás nebude problém. Prodej, e-shop: - bezlepkové potraviny - pečivo, mouky, zákusky, těstoviny....

Internetový obchod zabívající se prodejem kvalitních sypaných čajů přímo ze zemí jejich původu. Prodej čajové keramiky.

Udělejte krok ke svému zdraví! Prodej: - kvalitní bylinné doplňky stravy. Vhodné pro celou rodinu. Zcela bez chemické konzervace a jiných chemických přísad.

Výroba - svíčky. Prodej - smíšené zboží.