Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba - marinované rybí výrobky - rybí polotovary Výroba - rybí polotovary.

Dovoz a prodej italských specialit přímo od výrobců. Např. neapolská káva, extra panenské olivové oleje, vinný ocet, balsamico, domácí těstoviny, italské delikatesy, DIA výrobky, bezlepkové potraviny atd. Kamenná prodejna slouží také jako výdejní místo našeho e-shopu.

Distribuje -bio potraviny -ovoce, zelenina od farmářů -džemy, sirupy, zavařeniny -pečivo.

Výroba, prodej: -marinované zeleninové směsi -marinovaná jednodruhová zelenina, zeleniny -uplatnění, použití jako: -příloha k jídlům -v rámci studené kuchyně -polotovary pro výrobu lahůdkové saláty, rybí lahůdky, apod.

Pobočka UNITED BAKERIES, a.s.. Pekárna, výroba - oplatky KELSEN - sušenky - rolády.

Velkosklad - sudové a lahvové pivo TAS, PÁTER, LEŽÁK, KERN, GRANÁT, KVASAR, VELEN, MORAVSKÉ SKLEPNÍ a nealko pivo FORMAN - limonády GRENA, KOALA, KOMBAJNÉRKA, ADRAKA a PAMPA, NIKOLA - energy drinky - limetková piva Půjčovna - přenosná chladící výčepní zařízení - párty pípy.

Prodej: -hračky -školní věci -hobby -sportovní potřeby -dětské oblečení -domácí potřeby -bytový textil -bytové doplňky -baby program -potravinářské doplňky.

Služby: - kosmetické ošetření pleti obličeje, krku a dekoltu - poradenství a prodej kvalitních kosmetických přípravků německé kosmetiky Janssen. - prodej produktů špičkové dekorativní kosmetiky a parfémů - prodej řady exkluzivních přírodních produktů a potravinových doplňků s výrazným vlivem na zlepšení či udržení Vašeho ZDRAVÍ - prodej ...

Dodávka - ovoce i na průmyslové zpracování - zelenina Dodávka - víno - ovocené a zeleninové koncentráty Export a import - ovoce i na průmyslové zpracování - zelenina - víno - ovocené a zeleninové koncentráty.

Prodej - masné výrobky a speciality - uzeniny Výroba - masné výrobky a speciality - uzeniny.

Prodej - dárková balení kávy a čajů.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka: - brambory - loupané brambory syrové - loupané brambory vařené - konzumní brambory - loupaná cibule.

Prodej, distribuce: - alkoholické a nealkoholické nápoje - tabákové výrobky.

Návrh, realizace, spolupráce s architektem, prodej, servis: -sudová a lahvová vína oblast Jižní Morava -dovozová vína Maďarsko, Slovensko, Rakousko i z celého světa -výroba mobilních stáčecích zařízení -výroba a montáž stacionárních stáčecích zařízení -dodávka vína do vinoték a obchodů.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Služby pro hubnutí a formování postavy hypoxitrainer, vacunaut, vacumassage odbourávání tuků problémových partií - odstraňování ceulitidy Prodej - vitamínové preparáty - doplňkové preparáty STAR LIFE Masáže.

Výhradní dovozce a zástupce firmy HARIBO. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - HARIBO (želatinové cukrovinky) - MAOAM (žvýkací ovocné bonbóny) - CHAMALOWS (pěnové bonbóny) - JAMBOREE (kuličkové žvýkačky) Dodávky na základě požadavků zákazníka.

Logistické centrum ČR. Velkoobchod: - nápoje, lihoviny (vodka, rum, líkery, brandy, ovocné destiláty a fernety).

Pečeme pro vás cukrovinky všeho druhu z pouze přírodních ingrediencí a to již 14 let.

Montáž: -okna -dveře -zimní zahrady -terasy WPC -interiéry -kuchyně -nábytek.