Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
prodej slovenských lihovin e-shop Prodej skleničky, dárkové balení, tašky, likéry Hořec a Demänovku. Pravé destiláty v luxusním balení, ultra prémiové Slovenské, Ukrajinské a Ruské vodky. Vše skladem. Expedice do 24 hodin

Výrobky: -studená kuchyně -saláty -pomazánky -chlebíčky -obložené mísy a další. Pro slavnostní příležitosti: -rauty -rodinné oslavy -párty a večírky -obložené mísy z vybraných surovin. Podle přání je možné doplnit o další suroviny dle vlastního výběru zákazníka. Jednohubky vyrábíme: ...

Služby, prodej: -prodej vína -ochutnávka vín od 10 do 25 osob -posezení v rodinném vinařství s degustací a občerstvením. Hustopečský mázhaus

Prodej: -řeznictví -uzeniny -klobásky -tlačenka -uzené maso -bokovina.

Velkoobchod, distribuce, světová firma: - cukrovinky: bonboniéry, bonbóny, buchtičky, cukrovinky s hračkou, čoko tyčinky, čokolády, lízátka, mince čokoládové oplatky, pendreky a pásky, sušenky, želé, žvýkačky, dárkové zboží.

Prodej doplňky stravy, sestavení jídelníčku na míru, fitness poradenství a sportovní doplňky. Dodáváme značky Nutrend, Aminostar, Xpower, Maxxwin, ATP Nutrition.

Výroba a prodej vína, víno. Degustace. Vinný sklep, vinařství s ochutnávkou vín.

Výroba, prodej: -pravé ovocné destiláty -pravé ovocné likéry. Možnost prohlídky pálenice s ochutnávkou.

Pekařství, pekárna. Výroba a prodej pečiva a pekařských výrobků.

Služby: -pořádání rautů -svatební a pohřební hostiny -společenských akcí. Nabízíme závodního stravování.

Prodej smíšeného zboží.

Výroba a prodej včelího medu a medového pečiva, včelí vosk (svíčky), propolis, mateří kašička. Distribuce medové kosmetiky a ostatních včelích výrobků (potravinové doplňky). Podpora oboru včelařství, osvětová činnost směrem k nevčelařské veřejnosti. Přednášky, semináře, den otevřených dveří.

Služby: -krabičková dieta -jídlo chutné, zdravé a vyvážené jídlo -rozvoz denní menu domů i do zaměstnání -hubnout a jíst zdravě -zdravé stravování, zdravá strava -obědové menu, obědy

Autodoprava, přeprava: -vnitrostátní -návěsy-plachta. Vinařství.

Výroba, prodej: -likéry -lihoviny -alkoholické nápoj. Dovoz, vývoz, export zboží: -Ukrajina -Rusko -Bulharsko.

Rozmnožování drůbeže nosného typu. Chov, šlechtění, prodej: -kuřata, drůbež. Produkce, výroba, prodej: -drůbeží maso.

Stylová restaurace, pivovar: -hotové jídla, výběr specialit -točené pivo vlastní výroby z menu Restaurace: -kapacita 60 míst Salónek: -v horním patře Parkování: -parkovat můžete přímo na vyhrazeném uzavřeném místě v objektu. Pivovar: -vaříme pivo ratíškovické 10, 12, 13 - polotmavé určeno pro místní konzumaci.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - vitaminové doplňky stravy - přípravky na podporu zdraví.

Velkoobchod, maloobchod, e-schop: - koření - dochucovadla - kořenící směsi.

Moštárna v provozu září - říjen - pondělí 17 - 18 hod - lze dohodnou i jiný termín, podle množství ovoce Cena:za 1 litr vylisované šťávy 3, - Kč pro členy a 4, - Kč pro ostatní Ovoce nemyjeme, musí dodat umyté zákazník. Odpad likviduje moštárna. Moštujeme do donesených nádob.

Moštárna V provozu od září do začátku listopadu -po, st, pá 13-18 - nad 200 kg možno i jiný termín Cena: 4, - Kč/kg jablek Jen drtíme a lisujeme surový mošt, láhve donést s sebou, odpad likvidujeme.