Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
On-line prodej: -barvy -laky -nářadí -štětce -další potřeby pro dům a zahradu.

Pivovar. Výroba: - pivo 13 druhů - refresh 2 druhy - limonády.

Zastoupení pro ČR. Distribuce, prodej: - výrobky zdravé výživy: - müsli tyčinek, müsli tyčinky - v jogurtu, dia bez cukru - ovesné vločky.

Udělejte krok ke svému zdraví! Prodej: - kvalitní bylinné doplňky stravy. Vhodné pro celou rodinu. Zcela bez chemické konzervace a jiných chemických přísad.

Vyrábíme: -pěstitelské pálení -moštování s možností pasterizace do bag-in-boxu -výroba likérů -výroba reklamních lahví -spracování ovoce na kvas s pěstitelským pálením Prodej: -dárkové lahve -kvasinky -soudky atd.

Výrobky: -studená kuchyně -saláty -pomazánky -chlebíčky -obložené mísy a další. Pro slavnostní příležitosti: -rauty -rodinné oslavy -párty a večírky -obložené mísy z vybraných surovin. Podle přání je možné doplnit o další suroviny dle vlastního výběru zákazníka. Jednohubky vyrábíme: ...

Prodej smíšeného zboží.

Řeznictví. Maloobchod, prodej: -maso. -uzeniny.

Internetový portál, kde lze najít jednak cviky pro posilování a fitness a zároveň nakoupit vše potřebné.

Výroba, prodej: -balené pečivo -balené saláty.

Krabičková dieta. Služby: -dietní jídlo, na zhubnutí od poradkyně pro výživu a nutriční terapeutku -připravíme 5 porcí vyváženého, chutného jídla. Prodejna OKAY Market s.r.o.: Po-Pá: 06:00 hod - 09.00 hod. Po-Čt: 17:00 hod - 24:00 hod. Ne: 17:00 hod - 24:00 hod

Služby: -dodavatel hotových jídel -hotová jídla, polotovary, polévky -dopravu zdarma přímo k odběrateli v týdenních intervalech -zajištění stravování ve firmách se směnným provozem, v malých firmách, v restauracích, v rychlém občerstvení, na benzínových pumpách i pro maloobchodní prodej

Prodej: - čaje, káva - vonné esence, tyčinky.

Prodej, e-shop: -dekorace, čaje -kvetoucí čaje -keramika -káva -hand made, ruční práce -plyšáci -relaxační hudba -knihy, karty -kosmetika -trička, svíčky -polštářky -kovový nábytek, zahradní kovový nábytek -šperky.

Jednota. Maloobchod: -smíšené zboží.

Jednota. Maloobchod: -smíšené zboží.

Pěstování: -ovoce a ořechy, -obilí a jiné kulturníplodiny. Chov: -drobná hospodářská zvířata.

Výroba: -smažené bramborové lupínky(brambůrky) -houskové knedlíky.

Řeznictví, uzenářství. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - maso - uzeniny.