Obchod-zdraví Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
BUCKET''S Delivery, s.r.o. poskytuje noční rozvoz alkoholu po Brně.

Prodáváme vysoce kvalitní extra panenský olivový olej z Kréty. Olivy pochází z našich rodinných olivových hájů. Olej je získán přímo z oliv a pouze mechanickými postupy z prvního lisování za studena. Je jednodruhový z odrůdy Koroneiki a má ochrannou známku původu Sitia Lasithiou Kritis P.D.O. Vyzkoušejte opravdu kvalitní a autentický krétský olej.

Výroba a prodej: - pekárenské výrobky - cukrářské výrobky - mouky a mlynárenské výrobky - těstoviny.

Služby: - obchod - dovoz ovoce, zeleniny přímo do firem - bedýnky, mošty, šťávy

IREKS ENZYMA s.r.o. dodává suroviny pro pekaře, cukráře a výrobce zmrzliny.

Mitrovský dvůr, a.s. se zaměřuje na chov prasat, zpracování a prodej masa a provozuje restauraci.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Dovoz, maloobchod, velkoobchod: -široký sortiment -pravý cejlonský čaj - ceylon tea -vysoce kvalitní velkolistý černý a zelený čaj -oblast Srí Lanka, Darjeeling - Indie a japonské čaje Sencha -rozličné, různé balení – originální dárkové dózy, porcovaný, sypaný čaj. Nápoj značka MABROC - kvalita, ocenění, certifikát. Internetový ...

Adriena Korábková provozuje kavárnu a rumotéku Adrinela Cafe s dětským koutkem a Wi-Fi zdarma

Velkoobchod ovocných stromků a rostlin. Prodej sazenic subtropického ovoce, balených sazenic růží Produkce mraženého ovoce.

Jaroslav Krakovský se zaměřuje na výrobu domácího medu z vlastní produkce.

Josef Sklenář se zaměřuje na pěstování salátů, rajčat, kedluben a další zeleniny

Vinařství v Kurdějově. Výroba šumivých i sladkých vín nebo vín zrajících v sudech vín z ušlechtilé odrůdy Ryzlink Rýnský. Doplňkové pěstování odrůd Veltínské zelené a Rulandské bílé. Zákazníci mohou navštívit náš vinařský dům, kde je možné zakoupit vína z naší produkce.

Prodej, e-shop vína, výroba - vína. Vinařství-výroba kvalitních přívlastkových vín a vín pro speciální příležitosti. Bojanovský sklep. Ubytování, penzion: -celková kapacita penzionu je 49 lůžek.

Firma provozuje vinařství s možností degustací vína také prodejem vína přes e-shop. Poskytujeme také ubytování v Penzionu Pivovar, Vinice Hnanice, Obecná škola, U Kostela, U Pivovaru. Vyzkoušet také můžete Apartmány Velký a Malý sklep.

Radek Navrátil se zaměřuje na degustace a prodej rumů a barový catering.

Internetový obchod - včelí produkty Prodej - výrobky z včelích produktů včelařství.

Maloobchod, prodej: -potraviny -trvanlivé potraviny -čerstvé potraviny -kosmetika, drogerie -textil, konfekce, módní doplňky, obuv -potřeby pro zvířata -hračky, sport, hobby -auto-moto potřeby -kancelářské potřeby, papír, párty zboží -elektro, domácí potřeby -knihy, hudba, video, denní tisk.

Maloobchod, prodej: -potraviny -trvanlivé potraviny -čerstvé potraviny -kosmetika, drogerie -textil, konfekce, módní doplňky, obuv -potřeby pro zvířata -hračky, sport, hobby -auto-moto potřeby -kancelářské potřeby, papír, párty zboží -elektro, domácí potřeby -knihy, hudba, video, denní tisk.

WORLD of CHILLI, s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin s chilli jako jsou například pasty, zeleniny, omáčky a mnoho dalšího.

Rebelbean s.r.o. provozuje kavárny a e-shop s kávou, hrnky, kávovary, mlýnky, filtry, baristickými pomůckami a dalším příslušenstvím.

KÁVA TERST MDM s.r.o. prodává čerstvou mletou i zrnkovou kávu, kávové nápoje a provozuje kavárnu a pražírnu kávy.

TEDIS s.r.o. se zaměřuje na destilaci, míchání a prodej alkoholu a dalších lihovin a na správu nemovitostí.