Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Distribuce balené vody a výdejních stojanů. Zdravá přírodní pramenitá voda. Balená voda Kaskáda. Nápojové automaty (nápoje): -aquamaty, ochlazovače, watercoolors. Systém: -výdejní stojany (výdejníky) -barely 18, 9l -rozvoz zcela zdarma -bezplatné odzkoušení (14 dnů) -sanitace (čištění) 4xročně -záruční a pozáruční servis ...

Internetový obchod, e-shop. Vítáme Vás ve zcela novém internetovém obchodě brněnské společnosti cateringforyou.cz Naše společnost pro Vás připravila možnost nákupu námi nabízených a vyráběných produktů přímo z Vašeho domova za předpokladu zajištění maximálního pohodlí a dostupnosti veškerého námi nabízeného servisu. KDO JSME A CO NABÍZÍME ...

Výroba: - olej z hroznového jádra lisovaného za studena (hroznové jádro, olej z hroznů, lisování za studena, zelené zlato). Dovoz: - výrobky Vitis Vital, bio víno, sekty Lety balónem, tipy do kuchyně.

Prodejna sítě potravin BRNĚNKA. Maloobchod, prodej: - potraviny a smíšené zboží.

Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků

Řeznictví a uzenářství. Prodejna - uzeniny, maso, masné výrobky: - salámy - trampské cigáro - párky, debrecínky, klobásy, špekáčky, opékáčky - speciality: - salám uherákového typu s ušlechtilou plísní na povrchu - šunkový uzený salám - nadívaný bůček - šunka nejvyšší kvality - uzená masa - vařené výrobky: - ...

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - výrobky studené kuchyně: - uzeniny, chlebíčky, obložené mísy, jiné lahůdky - dárkové koše, originální dárkové balíčky.

Zpracování, prodej: - vařená loupaná slepičí vejce použitelná pro lahůdkářskou výrobu (vařených loupaných slepičích vajec). Velkoobchod, prodej: - čistící a desinfekční prostředky firmy EWABO: - pro potravinářský průmysl - pro zemědělskou výrobu. Servisní služba. Poradenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - víno, vína - stáčírna vín.

Řeznictví a uzenářství Prodej: - vepřové a hovězí maso. Výroba: - uzeniny - uzené maso a klobásy starou klasickou metodou.

Vinotéka. Prodej: - moravská vína - sudová i lahvová - dárkové obaly - tabákové výrobky - doutníky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - káva. Dodávka pro firmy, kanceláře i soukromé osoby.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej sypaných čajů, e-shop.

Hostinská činnost: - pohostinství, restaurace. Prodej: - potraviny - smíšené zboží.