Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
E-shop s asijskými potravinami. Asijské speciality ve vaší kuchyni. Naším cílem je popularizace exotických jídel u vás doma. Široký výběr, dodatečné služby. Na našich stránkách najdete rovněž recepty a aktuality ze světové kuchyně.

Cestovní agentura Průvodcovská činnost i v německém jazyce vzdělávací činnost v oblasti cestovního ruchu Prodej - vína. Vinotéka.

Distribuce - káva, prodej - cukr - smetana - biskvit - čokoláda - mandle v čokoládě Prodej - kávovary pákové, automaty, mlýnky a překapávače - ke kávovarům změkčovače, počítadla vydaných káv, příslušenství, čištění a údržba Výroba - káva.

Distribuce, prodej: - suché plody - sušené ovoce - cukrovinky.

Velkoobchod - trvanlivé uzeniny Velkoobchod - vína sudová, lahvová.

Restaurace: - minipivovar v centru Brna, výroba vlastního piva - česká domácí kuchyně v moderním pojetí.

přerušení: od: 1.1.2014 Prodej - smíšené zboží.

Vše bez lepku - Celiakie již pro Vás nebude problém. Prodej, e-shop: - bezlepkové potraviny - pečivo, mouky, zákusky, těstoviny....

Výroba - svíčky. Prodej - smíšené zboží.

Výroba: - lahůdy, lahůdkářství - obložené chlebíčky a chleby, plněné celozrnné pečivo s libovolnou kombinací uzenin, sýrů a zeleniny, plněné bagety s libovolnou kombinací uzenin, sýrů a zeleniny, saláty majonézové i zeleninové, pomazánky.

Distribuce, prodej: - zdravá výživa, sezamové výrobky, ovocné tyčinky, sušené ovoce, čaje.....

Internetový obchod - sklo skleničky, misky, svícny Internetový obchod - sklo skleničky, misky, svícny - moravská vína červená, růžová, archivní, ledová, slámová, sudová - sekty a šumivá vína - pozdní sběry - výběr z hroznů, bobulí a cibet.

Vinařská turistika Prodej, dodávka a internetový obchod - vína.

Distribuce - potraviny určené pro zvláštní výživu při léčbě a prevenci nádorových onemocnění.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - lahodné víno ze Španělska červené, růžové, bílé, šumivé - delikatesy - olivové oleje, na farmě vyráběné ovčí sýry Manchego, typické španělské uzeniny, Jamón, grilované papriky, chřest a další speciality.