Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej - dárková balení kávy a čajů.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka: - brambory - loupané brambory syrové - loupané brambory vařené - konzumní brambory - loupaná cibule.

Prodej, distribuce: - alkoholické a nealkoholické nápoje - tabákové výrobky.

Návrh, realizace, spolupráce s architektem, prodej, servis: -sudová a lahvová vína oblast Jižní Morava -dovozová vína Maďarsko, Slovensko, Rakousko i z celého světa -výroba mobilních stáčecích zařízení -výroba a montáž stacionárních stáčecích zařízení -dodávka vína do vinoték a obchodů.

Služby pro hubnutí a formování postavy hypoxitrainer, vacunaut, vacumassage odbourávání tuků problémových partií - odstraňování ceulitidy Prodej - vitamínové preparáty - doplňkové preparáty STAR LIFE Masáže.

Výhradní dovozce a zástupce firmy HARIBO. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - HARIBO (želatinové cukrovinky) - MAOAM (žvýkací ovocné bonbóny) - CHAMALOWS (pěnové bonbóny) - JAMBOREE (kuličkové žvýkačky) Dodávky na základě požadavků zákazníka.

Logistické centrum ČR. Velkoobchod: - nápoje, lihoviny (vodka, rum, líkery, brandy, ovocné destiláty a fernety).

Pečeme pro vás cukrovinky všeho druhu z pouze přírodních ingrediencí a to již 14 let.

Montáž: -okna -dveře -zimní zahrady -terasy WPC -interiéry -kuchyně -nábytek.

Sortiment: -dárkové balení Jakostního vína -dárkové balení Modrá řada -dárkové balení Zlatá řada.

Provádíme zasklívání v celé České republice, Slovensku a Rakousku. Provádíme práce ve výškách, stísněných prostorech -usazujeme skla různých hmotností, rozměrů i obloukové - konkávní -splňujeme normu DIN EN 13155.

Veškerou dopravu zajistíme: -vlastními vozidly dle potřeby a užitečného zatížení -disponujeme vozy s hydraulickým ramenem v provedení valník, dále dodávkou, furgonem a pickupem. Zajišťujeme zásobování staveb, stěhování strojů. ISO kontejnery kancelářské a skladové (pronájem, prodej).

Provádíme: -manipulace -usazování -montáže -zasklívání -údržbu (nejen) oken. Využití tam, kde je omezený přístup, ve stísněných prostorách a omezených staveništích -šířka stroje v jízdním režimu je 75cm -gumové pásy -dieslový motor nebo elektrický agregát (pro práci v uzavřeném prostoru uvnitř objektu).

Naše infračervené topné panely se vyrábí podle nejpřísnějších norem pro zajištění kvality. Pro výrobu používáme pouze prověřené a vysoce kvalitní materiály. Všechny skleněné a zrcadlové prvky jsou vyrobeny ze zpevněného bezpečnostního skla (ESG).

Dovoz, prodej: -čerstvé mořské ryby.

Prodej, e-shop: -liquidy (náplně do elektronických cigaret) -kosmetika -chemikálie -bytová chemie -potravinové doplňky aj.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - suché plody - sušené ovoce - ořechy a cukrovinky.

Výroba: - lahůdky obložená vejce, aspiky, saláty, chlebíčky.

Vařená výroba, prodej, velkoobchod včetně rozvozu: -uzeniny, uzenářské výrobky -měkké salámy: -gothaj, šunkový, junior -šunky, speciality: -šunka dušená, MADE, sendvič, mini, toast, šunkový salám, šunkové koleno, Apolo, -uzená masa: -uzená krkovice, kýta, uzené koleno -drůbeží výrobky: -kuřecí šunka -lahůdková ...

Supervýživa.cz - Prodej přírodních doplňků. Specializováno na BIO Mladý zelený ječmen vypěstovaný v USA. Kvalitou a cenou nemá na našem trhu konkurenci.

Export, import, velkoobchod (kvalitní uskladnění): -kompletní servis sortimentu čerstvé ovoce, zelenina a suché plody -import a export ovoce a zeleniny -dodávky velkoobchodním odběratelům -kompletní služby dodávek do řetězců supermarketů (kompletní balicí program, školení, informační materiál, recepty) -dodávky pro Hotely, restaurace a ...