Ivana Rychnovská
Uzeniny Příbram, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej, e-shop, eshop: - repasované strojní zařízení pro lahvování - aromata pro výrobce - tinktury a tresti - esenciální barviva a oleje - potřeby pro výrobu lihovin, alkoholických i nealkoholických nápojů. - výčepní technika - vinařské potřeby. Import: - italská vína.

Služby: - zdravé hubnutí s využitím zdravého jídelníčku -doporučené jídlo vám doručí až do domu či zaměstnání -krabičková dieta -dieta pro muže a ženy -bezlepková strava -strava bez laktózy -dieta pro labužníky -masáže, lymfomasáže, lymfodrenáže, vacupress. Zhubnout vám pomůže změna životního stylu. Dále je v naší nabídce diabetická a ...

Prodej, e-shop, eshop, - kávovary - kapsle s kávou a ostatními nápoji - zrnková káva - čokoládové nápoje. Pronájem: - kávovary.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - prodej vína.

Prodej, eshop, e-shop: - knihy, DVD a CD o zelených potravinách - zelené potraviny - Ječmen, Spirulina, Chlorella.

Velkoobchod, distribuce, světová firma: - cukrovinky: bonboniéry, bonbóny, buchtičky, cukrovinky s hračkou, čoko tyčinky, čokolády, lízátka, mince čokoládové oplatky, pendreky a pásky, sušenky, želé, žvýkačky, dárkové zboží.

Výroba a prodej včelího medu a medového pečiva, včelí vosk (svíčky), propolis, mateří kašička. Distribuce medové kosmetiky a ostatních včelích výrobků (potravinové doplňky). Podpora oboru včelařství, osvětová činnost směrem k nevčelařské veřejnosti. Přednášky, semináře, den otevřených dveří.

Služby: -krabičková dieta -jídlo chutné, zdravé a vyvážené jídlo -rozvoz denní menu domů i do zaměstnání -hubnout a jíst zdravě -zdravé stravování, zdravá strava -obědové menu, obědy

Internetový obchod, e-shop, eshop: - vitaminové doplňky stravy - přípravky na podporu zdraví.

Velkoobchod, maloobchod, e-schop: - koření - dochucovadla - kořenící směsi.

Moštárna v provozu září - říjen - pondělí 17 - 18 hod - lze dohodnou i jiný termín, podle množství ovoce Cena:za 1 litr vylisované šťávy 3, - Kč pro členy a 4, - Kč pro ostatní Ovoce nemyjeme, musí dodat umyté zákazník. Odpad likviduje moštárna. Moštujeme do donesených nádob.

Moštárna V provozu od září do začátku listopadu -po, st, pá 13-18 - nad 200 kg možno i jiný termín Cena: 4, - Kč/kg jablek Jen drtíme a lisujeme surový mošt, láhve donést s sebou, odpad likvidujeme.

Maloobchodní prodej španělských potravin, vína a dárků. - LA EXPLANADA (plněné španělské olivy extra kvality) - LA BARRACA (koření, kořenící směsi) - základní koření - kořenící směsi - koření na paellu - pravý šafrán - zelený pepř, kapary, atd. - jakostní olivové oleje, extra panenský, pomace - výběrové suché plody, oříšky, popcorn - ...

Dovoz, prodej: -zboží pro gastronomii -moravská, zahraniční vína.

Služby: -výživový plán, poradenství -sestavení jídelníčku, jídelníček -zdravá strava, zdravé spalování tuků -dietní plán ušitý na míru -nutriční typologie -konzultace se specialistou. Prodej: -doplňky stravy -detoxikace -komplexní výživa -hubnutí -celkové a preventivní doplňky.

Rozvoz barelové vody do 24 hodin, široký sortiment výdejníků barelové vody, automaty na vodu s připojením na řád, kávovary, prodejní automaty. FONTANA - Váš největší nápojový specialista v Brně! Možnost zapůjčení výdejníků/kávovarů na 7 denní zkoušku zdarma... bez závazků!

Maloobchod, prodej: -čerstvá zrnková káva z celého světa -spotřební zboží značky Tchibo. Kompletní kávové občerstvení s možností posezení.

Prodej masa a orintálních potravin. Rozvoz masa dle dohody. Otevírací doba: po - úterý : 11.00 - 20.00 středa - pátek: 10.00 - 20.00 (pátek 13-14 zavřeno modlitba) so: 9.00 - 18.00.

Gelateria Piazza - kousek sladké Itálie přímo v centru Brna! Najdete nás v přízemí OC Omega. Nekuřácká kavárna a cukrárna - dorty a zákusky vlastní výroby - vynikající káva - svatební dorty - míchané nápoje - italská zmrzlina

Nákup, zpracování, prodej: -škvařené sádlo

Vinotéka, e-shop: -široký sortiment kvalitních vín od renomovaných výrobců -specializace na vína moravských producentů. Další prodej: -karafy, decantery, degustační sklenice, vývrtky a další. Objednávky už od 1 ks vín. Každý týden nová vína.